Szavazz 2017 legjobb játékaira!

  • Írta: Gamekapocs
  • 2017. december 26.
  • Rendezvény
Link másolása
A hagyományokhoz hűen idén is arról kérdezünk titeket, hogy melyek voltak az év legjobb címei. Nem lesz egyszerű dolgotok, sokak szerint a 2017-es esztendő játéktermése lényegesen jobb volt az elmúlt évekéhez képest.

A játékszabályok már ismerősek lehetnek: húsz kategóriánk van, ezekbe gyűjtöttük az idei évben megjelent játékokat, amelyekre leadhatjátok a voksaitokat. Habár igyekeztünk alaposak lenni, könnyen lehet, hogy valami elkerülte a figyelmünket, ám ilyenkor sincs gond, a kategóriák végén elhelyezett Egyéb mezőbe annyi címet írtok még, amennyit szeretnétek!

A szavazáshoz most is a Google-t hívtuk segítségül, ezúttal is annyi megkötéssel, hogy akkor tudtok szavazni, ha be vagytok jelentkezve a Google-fiókotokba - így tisztább és pontosabb lesz a végeredmény.

Egyik kategóriát sem kötelező kitölteni (így nem kell találomra kedvencet választani), viszont mindegyikben megjelölhettek több címet is (ha nehéz lenne a döntés). A legfontosabb változtatás a tavalyi évhez képest az, hogy az utolsó három kategóriában a klasszikus jelölgetés helyett egy-egy cím beírásával tudjátok megnevezni a jelölteteket.

A szavazást lezártuk, hamarosan jövünk az eredményekkel.

38.
38.
hedzsooo
37.
37.
#35: tökéletesen egyetértek. 10 éve harmad ennyi kínálat volt gémből, mégis lehetett jó játékokkal játszani. Manapság divat sírni meg fikázni, ez népbetegség, jó lenne ebből kinőni az élet más területein is. nem csupán a gaminget illetően.
35.
35.
Lord Zozo
Komolyan mondom,hogy elképedve olvasom a hozzászólásokat. Mivé lett a világ?A sok idióta hülye gyerek,akiknek egyszerűen semmi sem jó, idejön fikázni és próbál valami nagyot mondani,hogy megmutassa ő a faszagyerek a gáton.Inkább becsüljétek meg és elvezzétek,hogy ekkora kínálat van.Akinek meg nem tetszik a dolog el lehet fáradni szépen a pics@ba.
33.
33.
Nicodemus
Kedvencek idén PCre:
- NieR
- Observer
- Ruiner
Csalódás:
- Prey
Amiket legjobban várok: CyberPunk2077, Beyond Good and Evil 2, Death Stranding
32.
32.
Extol
Guild Wars2 : Path of Fire-t elvitte a macska?
31.
31.
Extol
Micsoda szeméthegyek... Outcast: Second contact??? Ez komoly?
30.
30.
markoci555
amíg az előző években végigtekerve a listát találtam legalább 1-2 játékot, többnyire egyszerű indie félét, addig idén egyikkel sem játszottam :D
29.
29.
#28: Micsoda ötlet, hatalmas játék. Tudnék még pár címet mondani, némelyiket már egy hd kiadásban is megvenném.
28.
28.
Firsttime
#17: Én meg halálomig várok egy Undying remasterre :\
27.
27.
shooter1234
Az év csalódásánál gondban voltam hogy mit írjak, mivel 2 játék is szerepelt a listámon, (Destiny 2 és Prey) végül is a Prey lett. 2018 -ban a legjobban várt játék a részemről egyértelműen a Metro Exodus.
25.
25.
delphijos
#23: Egyetértek. Tényleg igaz hogy semmi se jó. Ha nem csinálnak semmit az a baj, ha meg “sokat” akkor az. :)

Tessék egy rövid szavazás :

Az év játéka a COD WW II ?

a. igen
b. persze
c. Micsoda kérdés? Jóhogy !
24.
24.
PaprikaJancsi
#23: +1 szerintem is jó munka
22.
22.
Elkezdtem olvasni, de pár perc után meguntam, olyan hosszú. Nem szavazok.
17.
17.
felegyi
Azért jövőre egy Clive Barker's Jericho 2 bejelentésnek örülnék... mondjuk ezt már várhatjuk....
15.
15.
Yanez
Nálam a Crash trilógia, a RE7 és az UC4 kieg vitte a pálmát idén. Legalábbis a 2017-es játékok közül. :)
14.
14.
Kisjack241
Nálam a három dobogós a Horizon Zero Dawn, a Prey, és a New Colossus. De hogy melyiket szerettem a legjobban azt nem tudom eldönteni :)
11.
11.
GAMEROD
Idén a Resident Evil 7 volt számomra amivel nagyjából azt kapta az ember amit várt, és a Planet Coaster - meg se lepődtem hogy nem szerepel a listán mivel igényes kidolgozott játék - a Mass Effectre vártam még de azt tudjuk milyen lett. Az összes többiről azt se tudom hogy eszik e vagy isszák, egykét egynek elmegy címtől eltekintve. Az Age Of Empires Definitive pedig még ki se jött, pedig azzal még el lettem volna.
10.
10.
DarkLord
Szerintem nem volt egy megváltó év , nem mondom, azért volt 10 jó játék legalább, ami éves szinten, azért elviselhető. Mondjuk nekem kimaradt még a Horizon így ezt nem tudom belőni, hogy jó e vagy sem, mások szerint jó, de másoknak soha nem hiszek :D Szóval enélkül nálam a Nioh vitte az évet el. , de ott volt a szeren még a Lost Legacy és a Divinity is. Sportjáték csak az NBA 2K18, míg a Cuphead szépet domborított a kisebb címek között. A South Park számomra kisebb csalódás lett, míg a Syberia 3 lett az év csalódása nálam abszolút. Jövőre szerintem több jó játék fog megjelenni és ebből is legjobban várt A God of War meg az RDR2. Év platformja még, mindig a PS Hisz itt jött ki az a plusz pár játék, amelyek harcban tudnak valósan szállni egy-egy évjátéka cím megemlítésekor.
7.
7.
ADMlN
A Horizon Zero Dawn címébe nem kell kettőspont.
5.
5.
delphijos
#4: Így már okés. Telón kezdtem, és csak a listát néztem, beleestem az “olvasd már el a leírást” hibába :)
4.
4.
Stranger
#3: "Egyik kategóriát sem kötelező kitölteni (így nem kell találomra kedvencet választani)"
3.
3.
delphijos
Én azért tettem volna mindenhova olyan lehetőséget ahol nem választod egyiket sem. Minek szavazzak egy “véletlenszerű” címre ha nem játszom pl. verekedős vagy horror játékkal ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...