Diablo III - vissza a kilencvenes évekbe

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 29.
  • Hír
Link másolása
Januárban visszatér a Diablo III Darkening of Tristram eseménye, amely az első Diablót hivatott megidézni a sorozat legutóbbi részében. Korhű körítés és az eredetire emlékeztető tartalom vár a rajongókra.

Nem aratott osztatlan sikert, mikor a Blizzard bejelentette, hogy "a felújított Diablót" csak ideiglenesen teszi elérhetővé, azonban már akkor is megígérte, hogy a Darkening of Tristram visszatér majd.

Nem is beszélt mellé: az esemény 2018. január 1-jén, magyar idő szerint reggel 9 órakor indul újra a Diablo III-ban, és egészen január 30-ig tart majd. A tavalyi eventhez hasonlóan most is az eredetit idéző tartalmat kapunk majd némi retro loot társaságában, és persze a körítést is múltszázadira varázsolják; erősen pixeles megjelenésre, darabos animációkra és szerényebb hangzásra számíthatunk majd.

8.
8.
Nicodemus
#7: A régi hangulat iránti vágy nem azonos a régi játék iránti vággyal.
Én csak azt szerettem volna tavaly is hogy érdemi kreativ munkával keltsék életre azt a sötét középkori hangulatot ami miatt megszerettük a címet.
De nem modelleztek le új pálya elemeket, s igazából szinte semmit nem csináltak, csak az Act1 templom katakombajat szűrőzték meg, sötétítettek rajta és kész. Grátiszként még odabaszták a régi Diós betűtípust hogy elaléljunk..
7.
7.
Cooper911
Hát ezt már Januárban megmondták, hogy mindig csak Januárban lesz elérhető ez az event. Mert egy egy event, nem új rész vagy felújított első rész. A zenék miatt vissza hozza a régi emlékeket. Aki meg amiatt sír, hogy nem pont olyan mint a régi, az miért nem játszik a régivel?
6.
6.
markoci555
amíg a starcraft kap remastered-et, addig ezt visszafele butítják :)
5.
5.
DarkLord
Ekkor játszottam utoljára a játékkal , amikor tavaly kidobták :( Azért kár, mert nekem se adta át semennyire se az eredeti rész feeling-jét, sokkal jobban meglehetett volna csinálni, ha szánnak rá kis időt is pluszban. Nekem az első rész marad az örök és így sorban jön a 2. és a 3. Bár a második rész online részével már egy percet sem bírnék játszani ez 100%, mert anno megcsömörlött az ember tőle rendesen :D Egy kieget viszont még, mindig megvennék ehhez a 3. részhez , amilyen hülyék mindenki meg is venné még, ha anyázna akkor is...ennyire ne lenne ott ötlet már?
4.
4.
imchristailor
Érdekes, anno nem gondoltam volna, hogy a Diablo lesz az a játék, amire a Blizzard a legnagyobb ívben tojik.
3.
3.
Nicodemus
A pixeles graf filter mellé odabasztak egy 8 irányú mozgást és csá. Ugyan azokat a pálya elemeket használták újra amik az alapjátékban voltak, semmi új tárgyat nem modelleztek le. Ez igy ebben a formájában egy 2 órás meló lehetett. Oly sok év nulla fejlesztésével, nulla új tartalma után másodjára elénk baszni ezt a semmit. Bátor, vagy inkább telibeszarom-hozzáállás.
2.
2.
Necreon
#1: +1, izgatottam vártam mikor először csinálták, de nagyon gagyi.
1.
1.
szinkron
Gagyi, semmi köze az eredetihez, rádobtak egy filtert és csókolom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...