Diablo

Egy ismeretlen hős elindul, hogy a világ egyik legaddiktívabb akció-RPG játékában legyőzze a katakombák mélyén rejtőző Diablo -t!
1706617757

A Diablo 1 és az első két Warcraft is elérhetővé vált a Battle.neten

Váratlan meglepetések érkeztek az Activision Blizzard saját launcherére. Végre a digitális platformon is elérhetővé vált a Blizzard három vén klasszikusa, a Warcraft: Orcs & Humans, a Warcraft II: Tides of Darkness és az eredeti Diablo.
1699772400

Távozik a Blizzard elsőszámú művésze, Samwise Didier

Többek közt a Warcraft, a Diablo és a StarCraft örökzöld művészi stílusát köszönhetjük Samwise Didiernek, aki 32 év után leteszi az ecsetjét. Egy biztos: a Blizzard játékai sosem lehettek volna ilyen megnyerően karakteresek Didier nélkül.
1699203600

Asztali szerepjáték és társas készül a Diablo univerzumában

Akövetkező két évben a kávézóasztalon (is) egészül ki a Diablo IV világa. A hétvégi Blizzconon bejelentették a Diablo Tabletop RPG és a Diablo: The Board Game érkezését.
1674550800

Ma állnak le a Blizzard játékai Kínában

A megelőző tárgyalások sikertelensége következtében a Blizzard nagy játékai legálisan nem elérhetők már Kínában.
1637164803

Bobby Kotick is sáros lehet a szexuális ügyekben

A Wall Street Journal azt állítja, hogy az Activision Blizzard CEO-ja, Bobby Kotick is tudott az Activisionnél zajló szexuális visszaélésekről, ráadásul a peres ügyek közül jó néhányat el is hallgatott az igazgatótanács előtt.
1572629420

Itt nézheted vissza a BlizzCon bejelentéseit!

Az egész hétvégét az idei BlizzCon fogja uralni, de az igazán nagy bejelentésekre a ma esti nyitóceremónia után kerül majd sor. Izgalmakból pedig várhatóan nem lesz hiány, így érdemes lesz velünk tartanotok.
1572530400

A Diablo II stílusára hajaz majd a Diablo IV?

Hamarosan bejelentésözönt zúdít ránk a Blizzard, addig azonban a pletykáké és a szivárgásoké a főszerep. Ha hihetünk a Redditen felbukkant infóknak, szeretni fogják a rajongók az új Diablót.
1571814017

Nagy bejelentésekre készül a Blizzard?

Jövő héten pénteken nyitja meg a kapuit az idei BlizzCon, amely az elmúlt éveket jellemző lagymatag hangulat után egészen izgalmasnak ígérkezik. A Blizzard tarsolyában ugyanis több nagy bejelentés is lapulhat.
1552039246

Ismét megvásárolható a Diablo első része

Megállapodást kötött a Blizzard és a GOG, ennek értelmében pedig a stúdió korábbi klasszikusai beszerezhetőek lesznek majd a CD Projekt digitális áruházában. Először a Diablo első részére lehet lecsapni.
1551110427

Túlfizetett az EA és az Activision CEO-ja?

Egy nonprofit szervezet, az As You Sow összegyűjtötte azoknak a cégvezetőknek a listáját, akiknek cégük alkalmazottaihoz képest kiemelkedően magas a fizetésük. A játékvilágból az Activision Blizzard és az Electronic Arts vezére is felkerült a listára.