Nézzünk bele a Dead Dozenbe!

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 30.
  • Videó
Link másolása
Újra belenézhetünk az orosz Fntastic csapatának multiplayerre kihegyezett zombis shooterébe. A sztori szerint tizenkét katona ragad egy elhagyatott szovjet kutatóbázison Szibériában. Az elhullott társak ghoulként térnek vissza a halálból.

A novemberben bemutatkozott Dead Dozen leginkább a Rainbow Six: Siege zombis vadhajtásának tűnik. A játékosok két csapatra oszlanak: az egyik brigád a túlélőket, a másik a ghoulokat alakítja. Utóbbiak csoportja egyre nagyobbra hízik, miután a zombik sikeresen felfalnak egy-egy katonát.

Többféleképpen győzhetünk a shooterben: vagy megöljük az összes fertőzöttet, így lecsökkentjük a respawn-számlálót nullára, vagy megvárhatjuk, míg a kiszabott időlimit lejár.

Az alábbi videó a Dead Dozen pre-alfaváltozatát mutatja be. A túlélőknek fegyvert kell szerezniük, majd elbarikádozhatják magukat, hogy felkészülten várják a ghoulok rohamait.

Az alfateszt január 18-án indul PC-n.

4.
4.
markoci555
maga a játék jó s lehet, de ez a megjátszott gameplay videó valami szörnyű. Lassan mozgatja a kamerát, mintha valami konzolos bemutatóra szeretné az egészet mutatni, és nem akar hirtelen mozdulatokat, miközben egy ilyen játékban az egyenlő a halállal, ahogy itt is lett volna, ha a csávókám nem segíti meg a lépcsőnél.
A hangok szintén, egyáltalán nem azt a kisgyerek belekiabál a mikrofonba feelinget hozzák, ami majd valszeg lesz multiban, hanem stúdióban felvett szintű cucc.
3.
3.
Matt8888
Engem az Evolve game-re emlékeztet ez stílus.
1.
1.
Doc.
0:26 micsoda animaciok, amugy ritka kerativ lovolde $30-ert
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...