Hivatalos: csak 2019-ben tér vissza a Trónok harca

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár korábban több nyilatkozat is utalt erre, az HBO csak most erősítette meg formálisan, hogy 2019-ig kell várnunk a Trónok harca folytatására és egyben befejezésére.

Az HBO közleményben jelentette be, hogy 2019-ben érkezik a Trónok harca nyolcadik évada. Az új szezon mindössze hatrészes lesz, és egyben ez hivatott lezárni a történetet: az utolsó epizódokat a David Benioff-D.B. Weiss páros, David Nutter és Miguel Sapochnik rendezi majd, míg a forgatókönyveket Benioff és Weiss mellett Bryan Cogman és Dave Hill írja.

Azt már sajnos nem árulták el a készítők, hogy pontosan mikor számíthatunk a folytatás érzékezésére. Míg a korábbi évadok rendre márciusban vagy áprilisban debütáltak, a hetedik szezon csak késve, júliusban vette kezdetét, így a nyolcadik évadnál gyakorlatilag bármi lehetséges - annál is inkább, mert a stábból érkező nyilatkozatok korábban 2019 elejére tippelték a befejezést.

10.
10.
kopic
#5: Én a könyveket nem olvastam, de azért a minőségbeli romlás evadrol-evadra megfigyelhető volt.
Nálam így nézne ki a ranglista:
1. 1.evad
2. 2.
3. 3.
4. 4.
5. 5.
6. 7.
7. 6.
9.
9.
felegyi
#5: Nem ott ment földútra a sorozat ahol utolérte a könyvet... már jóval előtte eltértek a sztoritól, pedig bőven lett volna mit belerakni, rengeteg minden kimaradt...
8.
8.
Firsttime
#4: Attól hogy 7 rész miért lett elkapkodva? Nem lett ám kevesebb az évadnak a tényleges hossza. És a következő hat részes évad sem lesz kevesebb. Eddig kaptál tíz részt 45-50 percel, az előző évadban már voltak hoszabb részek, Elvileg most meg lesz 6 rész átlag 80 perccel. Akárhogy is számolom ez nagyjából ugyanannyi idő. Itt max a taglalás más.
5.
5.
mestermagyar
#4: A Game Of Thrones azért csesződött el mert képtelenek voltak a seggükön ülni. Abban a pillanatban félre kellett volna rakni a főcsapást amint Martin lemaradt a könyvekkel. Ehelyett ki kellett fosni egy halom részt amik egyre jobban eltérnek és egyre kevesebb tartalmat képesek nyújtani és még az is rettenetesen szűk időkeretek között felvehető.


Ha a kedves alkotók nem vették észre, létezik olyan is hogy előzménytörténet. Vagy akárcsak melléktörténet. Rengeteg más részét is szívesen ismertem volna meg a tűz és a jég világának, a vége viszont egy kapitalista módjára összecsapott és elszúrt lehetőség lett. Meg egy elég rendesen kettészakadó lore.
4.
4.
kopic
Jobb is hogy csak akkor jön, mert nem lett annyira jó a 7.evad (bár meg így is jobb mint a 6.) Rengeteg logikai baki, idobeli ugrások, és a 7 resznek köszönhetően az egész el lett kapkodva.
Szóval csak remélni tudom hogy minőségi befejezést fog kapni.
3.
3.
BrockSamson
Nagyon ra akarnak szerintem menni a spinoffokra, azert nem varialjak tovabb, siman lezarjak par reszben, es foglalkozhatnak olyan anyagokkal, amikben senkihez nem kell igazodniuk.
2.
2.
Firsttime
#1: De legalább ezt Megéri várni.
1.
1.
Yanez
Legalább lesz mit várni. :D Viszont örülök, hogy ezzel befejezik a szériát, mert ez a kétévenkénti várakozás is már több a soknál.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...