Jövő hónapban jelenik meg a The Station

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Februárban végre bemutatkozik a The Station, amit egy olyan stúdió hoz tető alá, amit korábbi AAA-játékokat is készítő veteránok alapítottak. A rejtélyekkel teli űrbéli kaland a szokásos platformokra lesz majd elérhető.

A The Stationt egy olyan független stúdió készíti, ami olyan neveket tudhat soraiban, mint Dave Fracchia, aki korábban az Activisionhöz tartozó Radical Entertainment vezetője volt. Szintén a csapatot erősíti Les Nelkin, aki a Kingdoms of Amalur: Reckoning dizájnere volt korábban, valamint a BioShock Infinite és a League of Legends zenéjét jegyző Duncan Watt is.

Színes és mindenképpen tapasztalt társaságról van tehát szó, és bár a The Station nem tűnik többnek egy egyszerű sétaszimulátornál, azért bízhatunk benne, hogy lesz némi csavar majd a játékmenetben. Merthogy a The Station egy idegen bolygó körül keringő űrállomáson, az Espial Space Stationön játszódik, ami a már említett Psy-Prime nevű planétát térképezi fel. Mi egy kisebb kutatócsoport egyik tagját alakítjuk majd, a csapatot pedig azért küldik az állomásra, hogy tanulmányokat készítsen és feldolgozza az adatokat.

Persze aztán ahogy az lenni szokott, beüt a baj, az állomás álcázóberendezése és a kommunikáció is tönkremegy, a rendszerek lekapcsolnak, így esélytelen, hogy valaha is visszatérjen a legénység. A mi feladatunk lesz, hogy kiderítsük, mi áll a rejtélyes történések hátterében.

A The Station Macre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg, méghozzá február 20-án. Az árcédula is eléggé baráti, hiszen 15 eurót kérnek a címért.

2.
2.
Őrnagy
#1: Főleg 15 euróért.
1.
1.
crytek
Ha csak egy sima walking sim lesz az se baj ,szeretjük őket. Jöhet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...