Switch-re (is) jön a Dark Souls Remastered

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 11.
  • Bejelentés
A Nintendo közepesen váratlanul megtartotta az év első Nintendo Directjét. A rövidített adás végén a Dark Souls régóta pletykált remastere is bemutatkozott, amely május végén jelenik meg.

Lement az év első Nintendo Directje, pontosabban Direct Minije, aminek a végén a Dark Souls Remastered is bemutatkozott. A felújított kiadás május 25-én fog megjelenni, és az alapjáték mellett tartalmazni fogja az Artorias of the Abyss DLC-t is, a multiplayer pedig hat főre szól majd.

Emellett a szokásos technikai fejlesztésekre tessék számítani, így javul a felbontás és a framerate. A bejelentés híre egyébként már órákkal ezelőtt kiszivárgott, innen tudjuk, hogy a játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is elkészül, ezeket a változatokat azonban nem az a csapat fejleszti, mint amelyik a Switch-kiadást, és kinézetre is közelebb állnak majd a sorozat legutóbbi részéhez, a Dark Souls 3-hoz.

A többi port megerősítésére még várni kell pár órát, ha minden igaz.

Update! Most már mindegyik verzió hivatalos.

10.
thecook
#3: Ízléseken nincs mit vitatkozni, de nálam biztos nincs az EPIC bossok között.

Az Ultimate From Boss ever nálam az Sister Friede.
7.
user101
Vagy legalább legyen valami olcsóbb upgrade lehetőség. A Skyrim-nél is azt szoptam be, hogy megvolt az alapjáték, de még nem játszottam vele amikor a special edition kijött és nem mertem megvenni a kiegeket, hogy kapjak "ingyen" frissítést. Nem tudtam, hogy tetszeni fog-e egyáltalán. Az Obliviont például nagyon utáltam... :(
6.
CSOI
Amúgy az is érdekelne, hogy ezt a DS1-es tulajok "ingyért" megkapják mint a bioshock remasteredeket vagy le gombolnak pár 10 ójróval érte ? Legalább is PC-n qurva nagy shitsorm lehetne belőle, hogy az első rész vállalhatatlan protja után kihoznának évekkel később egy community kókányolás nélküli működő verziót 40 ejróért
5.
CSOI
Engem inkább jobban érdekelne az, hogy ezzel a remasterrel, hozzá nyúlnak-e kicsit a "balanc"-hoz ? A DS1-ben a crossbow-kal még segget se lehet törölni annyira gagyik + kurvára nincsenek hozzá spéci lőszert típusok a lightning-on kívül így a többi fejlesztési ág szart se ér.

Pár egyéb fegyvere is ráférne a rebalanc mert pl a lightning zweihander gusztustalanul OP (legalább is PVE-ben mindenképp) Egyszerűen feleslegesé teszi az erő scaling great swordokat hacsak nem valami még baszóbb boss weapon-ról van szó.

Divine / Occult fejlesztési ággal is kezdhetnének valamit, mert a katakombákon kívül a divine fegyvereknek értelme nincs mert scalingban az occult veri azokat. Ellenben az occult aux effektjét meg még annyi ellenfél ellen sem lehet használni mint a divine-ét...

A Rawról meg ne is beszéljünk talán a teljesen DS noob-ok gamplaye-nek első 10 órájában van haszna...
4.
Zoli0507
#3: Mi a sarokköve az egèsznek?
A bossok nehèzsègèn lehetne vitatkozni. Unseen Village mèg koràntsem a vège. Plusz ha dlc-vel együtt van azèrt mèg fogsz izzadni.
Nekem a leg epicusabb boss a champion gundyr (nem tudom jòl ìrtam-e). Azt èlveztem a legjobban.
3.
Necreon
Én a 3-al kezdtem, imádtam, azóta se ér semmi a közelébe. BB technikai szinten ugyanaz meg tetszik a világ is, de a bossok meg se közelítik a DS3-ét (most értem Unseen Village-be, meg már látom "Chutulu"-t), és hát végső soron az a sarokköve az egésznek. A DS2 utólag nagyon nagyon lassúnak hatott, de rágyúrtam még azon belül is egy lassú tank build-re (tower shield + dragontooth vagy dupla dragon tooth) ami elég újszerű volt mivel cikázó dex karaktert játszottam a 3-ban, így egész jó volt ez is de a bossok megint... a felsorolt háromból a leggyengébbek. Mindegyik kimerült az óriás brute kategóriában kb, ami hozzád se tud érni ha folyamatosan oldalazol, 1-2 kivételtől eltekintve.

Ezek után mentem vissza a DS1-be, szentségtörésnek minősül vagy sem de kb. játszhatatlanul gagyi volt az egész. DSfix-el, nyilván.
2.
grindcore
Allat! Switchre behuzom ;-))
1.
zsocc-nrg
Az első rész PC-n katasztrofális volt és javítani se voltak hajlandóak, a közösségre maradt a patch-elgetés. Szóval örülök és remélem hogy a PC-s port kellő figyelmet kap akárcsak a későbbi részek esetében.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...