Két újabb Wii U-játék költözik Switch-re

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 11.
  • Bejelentés
A Nintendo Direct Miniben több portot is bejelentettek a Nintendo Switch-re, és sokukhoz már megjelenési dátumunk is van. Az eredetileg Wii U-ra megjelent Donkey Kong Country: Tropical Freeze is platformot vált.

A Nintendo Direct Miniben jelentették be, hogy május 4-én Nintendo Switch-re költözik a Donkey Kong Country: Tropical Freeze. A játék - amely egyedül és kooperatív módban is végigtolható - egy új karaktert is tartalmaz majd: a végtelenül laza Funky Kong sokkal kötetlenebbül mozoghat a pályákon, mint társai.

Szintén tavasszal érkezik a konzolra a Hyrule Warriors: Definitive Edition, amely a Wii U-ra és a 3DS-re megjelent változatok összes tartalmát magával hozza, sőt egy Breath of the Wild ihlette skint is választhatunk majd Linkhez és Zeldához.

A The World Ends with You eredetileg Nintendo DS-en mutatkozott be, idén azonban a Switch-re is érkezik belőle egy port Final Remix alcímmel. A Square Enix RPG-jét Joy-Con-támogatással is felvértezik, de érintőkijelzőn keresztül is irányíthatjuk majd.

Megjelenési dátumot kapott a Payday 2 Switch-változata, az átirat február 23-án jelenik meg Európában. Az alábbi trailer az ideiglenesen exkluzív karaktert, Joyt mutatja be, aki egy rablásokra szakosodott hacker.

Bónusz: már tölthető a Dragon Quest Builders demója, a játék pedig még ebben hónapban megjelenik Switch-re.

2.
zsocc-nrg
A Tropical Freeze-nek nagyon örülök :D mivel nincs Wii U-m ezért kimaradt, de így Switch-en tudom pótolni
1.
Norbiii
Ez a Wii U-s Donkey Kong alapjaiban egy Wii-s koppintás, és ahelyett, hogy kiadnának egy új Donkey-t, inkább még ezt is átportolják Switchre, ami persze önmagában nem lenne baj, de jöhetnének már az új majmokkal. Ha nem játszottam volna a wii-s verzióval, akkor lehet nálam ütött volna a játék, de így olyan érzésem volt, mintha kétszer tolnám kb ugyanazt....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...