Donkey Kong Country: Tropical Freeze SW, WIIU

Irány a trópusok!
Típus: Platform

A GameCube-ot már lenyomta a Nintendo Switch

A Nintendo közzétette a szeptember 30-án véget ért félév pénzügyi jelentését. A Switchből már 22,86 millió egységet adtak el, amivel sikerült megelőznie a GameCube-ot is. Még mindig nagyon mennek a nosztalgiakonzolok.

Nintendo Switch - közel a 20 millió

A Nintendo Switch összehasonlíthatatlanul nagyobb sikereket ér el, mint a Nintendo korábbi otthoni videojáték-konzolja, a Wii U, ám az utóbbi időszakban még így is némi döcögés érezhető az eladások tekintetében.

Brit toplista: Kratos továbbra is megállíthatatlan

Már négy hete vezeti a God of War az Egyesült Királyság best-seller listáját. Második helyen ismét a Donkey Kong Country: Tropical Freeze végzett, ami nem rossz teljesítmény, hiszen egy 2014-es játék újrakiadásáról van szó.

Brit toplista: továbbra is a God of War az élen

A megjelenését követő harmadik héten sem talált legyőzőre Kratos skandináv kitérője, igaz, a frissen megjelent, nagy visszatérő Donkey Kong Country: Tropical Freeze azért majdnem megszorongatta a spártai harcost.

Megjelent a Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Végre boltokba került a Wii U-n egyszer már megjelent, most viszont Nintendo Switch-re költözött Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Ennek apropójából befutott az utolsó előzetes is.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze teszt

Kedvenc gorillánk bevette a Switch-et is. Maga a játék nem új: egy négyéves Wii U-s címet porolt le a Nintendo, amelyben sok extra tartalom nincs, cserébe viszont egy régivonalas és irtó nehéz platformerrel gazdagodnak a zöldfülűek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Május első hete is tartogat néhány izgalmas címet a játékosoknak: ezúttal a Nintendo Switch-tulajdonosok örülhetnek különösen, hiszen a hibridkonzolon is tiszteletét teszi a Donkey Kong Country: Tropical Freeze.

Ilyen lesz a Funky mód az új Donkey Kongban

Oké, az "új" Donkey Kongot idézőjelesen értjük, lévén egy 2014-es Wii U-s cím újrakiadásáról van szó. A Switch-re érkező Donkey Kong Country: Tropical Freeze-ben egy új játszható karakter, és a Funky mód is helyet kap. Nézzünk bele!

Donkey Kong Country - ismerd meg a főhősöket!

Hamarosan Nintendo Switch-en is napvilágot lát a Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Az új kiadásban kedvenc gorillánk mellett egy másik főhőst, Funky Kongot is irányíthatjuk. Mindkét emberszabású saját előzetest kapott.

Ezt tudja a Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Ugyan csak japánul szólal meg a Donkey Kong Country: Tropical Freeze legújabb előzetese, de a lényeg így is simán átjön, hiszen ez az összefoglaló kedvcsináló azt hivatott bemutatni, mi mindent kínál majd a hamarosan megjelenő játék.