Sztorimóddal jön a Mario Tennis Aces

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Mario Tennis-bejelentést is hozott a délutáni Nintendo Direct Mini, melynek első számú érdekessége, hogy sztorimódot is tartalmaz majd, küldetésekkel és bossharcokkal, ahogy azt kell.

A játékra ráadásul nem is kell sokat várnunk, ha minden igaz, már tavasszal lecsaphatunk rá. A készítők szerint a játékmenetet is felturbózták, az ígéretek alapján olvasni tudunk majd az ellenfeleink testtartásából, így el tudjuk dönteni, hogy melyik ütésünk lehet a leghatásosabb ellenük.

9.
9.
Ben Reilly
#8: Mondjuk ez a ketto pont nem rts. Reggel van meg :D
8.
8.
Ben Reilly
#7: Nezegettem mar en is, de kicsit felek tole. Az rts-szeru jatekok valahogy nem nekem valoak (az x-com is rohadt jo, csak nincs meg koztunk a kemia).
7.
7.
delphijos
#4: Én imádom a Rabbids-et, szerintem talán a legjobb Ubisoft game. És a dlc-vel jött challenge-k elég komolyak. DQB nekem is PS4-en van meg, szerintem ho kis stuff.
6.
6.
delphijos
Hát ez nekem instant vétel. Nagyon tetszik.
5.
5.
Ben Reilly
#4: Az Odyssey nekem picit csalodas volt. Bar tenyleg szines, elvezetes, kivallo platformer, a jatekmenet a moonok gyujtogetesere redukalva monoton. A Rabbidset nem probaltam, de a Dragon Questbe PS4-en kb. 50 orat tettem.
4.
4.
PaprikaJancsi
#3: Az a baj, hogy az pont nem annyira csigáz fel (nem vagyok rajongója a stilusnak), viszont az Odyssey, a Mario+Rabbids és majd később pl. a Dragon Quest Builder érdekel. :)
3.
3.
Ben Reilly
#2: En nem bantam meg, a Zelda az utobbi tiz ev egyik, ha nem a legjobb jatekelmenyem.
2.
2.
PaprikaJancsi
Kell egy Switch, nincs mese, de addig is pótolom az eddigi címeket WiiU-ra :)
1.
1.
Ben Reilly
Tetszik ez a stuff, lehet beszerzem :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...