A Prince of Persia atyja feltámasztaná a sorozatot

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 12.
  • Teaser
Link másolása
Bár az előző generációban sikeres és ismert sorozat volt a Prince of Persia, hét éve parkolópályán van. Habár a játék atyja, Jordan Mechner a Twitteren arra utalt, hogy visszatérhet a cím, a Ubisoft egyelőre cáfol.

Jordan Mechner, az eredeti Prince of Persia alkotója nyitott lenne a sorozat feltámasztására, legalábbis egy rajongói tweetre biztatóan reagált. Lehet, hogy nagy titokban már készül az új rész a jelenlegi generációs gépekre?

Minden azzal kezdődött, hogy a tengerentúlon népszerű modell és műsorvezető, Chrissy Teigen arról áradozott a Twitteren, hogy mennyire élvezte a Prince of Persia-játékokat, és azon töprengett, hogy a frencsájz vajon életben van-e. A posztra felfigyelt Mechner is: "Chrissy! Jó pár embert ismerek, aki hasonlóan érez. Mindent megteszünk, hogy megtörténjen!"

A szakembernek köszönhetjük az 1989-ben megjelent első Prince of Persiát, de a későbbi részekbe is besegített, miután a jogok a Ubisofthoz kerültek.

A montreali brigád is felfigyelt a tweetre, ám a készítők szerint a széria továbbra is szünetet tart. Persze ettől még elképzelhető, hogy valamikor a jövőben zöld utat kap egy reboot. Reménykedni lehet.

19.
19.
Dark_Temptation
Annyit mondok H kindred blades !!!! Adják ki és boldog leszek! Mert a T2T nagyon jó játék lett. De a kindred bladeshez kepest kalap szar! 3 felé Ending, dinamikus átváltozás. Jobb grafika,gameplay, jobb mozdulatok sötétebb stb stb..Mert azert vicc H mi lett a 3. Részből. Csúnya, szar animált, olyan párbeszédek vannak H sírok... És a szinkronszínész borzalmas... Az egybe tökéletes volt.. de a ww után csakis Robin atkin downes
18.
18.
Firsttime
2008-as pop, best of. Az art design verhetetlen. Szotri király. Bevezetett új mechanika a csajjal együttműködés nagyon adta. Imádtam.
Sose felejtem el egy drága barátom addig nem aludt, amíg össze nem szedte az 1000 darab fényt. Remélve egy alternate endingbe. Felkeltem reggel, megkérdeztem, na mi az alternate ending? LÓFASZ BAZDMEG!!! aztán elment aludni.... :D
17.
17.
Slik
nekem is az egyik kedvenc ubi sorozatom volt a splinter cellel egyutt
gondolom azt sem fogjak eroltetni
inkabb kiadnak meg nehany multis 2-3 honapig elo jatekot meg ac-t, aminek egyebkent az elso 2 reszet imadtam, de a sok egymasra epulo, ugyan olyan folytatas miatt teljesem meggyuloltem azota a sorozatot
remelem a far cry sem lesz egy bazisfoglalos 10 main, 100 ugyan olyan sidemissionos szar mint eddig volt
16.
16.
Heldengeist
Szeretem a sorozatot, kivéve a Forgotten Sands-et. A legelső rész életem első videojátéka volt, a Sands of Time trilógia sokáig az egyik legnagyobb kedvencem és a 2008-sa reboot kategóriájában a generáció egyik legjobb játéka. De szerintem ezen a ponton nem kéne folytatni. Ez az Ubisoft már nem az az Ubisoft, amelyik egy tisztességes folytatást vagy rebootot volna hajlandó elkészíteni.

Plusz igaza van kopicnak. A játék kannibalizálná az AC sorozatot, így az Ubinak nem is érdeke.

De szerintem nem is a név a lényeg. Egy újabb rebootnál csak marketing értéke van. A lényeg a játék maga. Ha Mechner érzi magában az erőt, szervezzen egy indie csapatot maga köré és csináljon egy szellemi folytatást. Nem egy csapat bizonyította már, hogy így is létre lehet hozni a AAA kategóriával is bármely téren versenyképes címeket.
15.
15.
XuChi
SoT, a WW, és a TT. Ezek megvannak eredeti első kiadásokban. Imádom őket. Zseniális az első rész Arábiai mese filingje, a totálisan Dark-os WW és TT meg valami brutal jók lettek.

A WW zenéjét a Godsmack csinálta. A mai napig meg meg hallgatom azt az albumot.

A WW nálam a csúcspontja a PoP szériábak. Vagy 6x végigvittem. Több féle befejezése volt. Egyszerűen zseniális!!!!
13.
13.
Gorrister
#11: Szerintem azért az eredeti trilógia nem volt annyira az igazi mert a 3. rész az valami förtelmesre sikerült, de a The Shadow and the Flame a mai napig a kedvencem.
A Sands of Time trilógia/quadrológia is elég erős volt.
2008-as újragondolás is tetszett, és az nagyon kiállt egy folytatásért, úgyhogy remélem azt folytatják majd valamikor.
10.
10.
Gora
A UbiFos jelenleg csak az AC-kat feji jó rendesen sajnos. Félre ne értsetek én mindkét szériát imádom/imádtam, de valahogy már túl sok az AC, most már inkább egy POP kéne :)
9.
9.
crytek
Szeressük eztet gyűhet
5.
5.
zsocc-nrg
Az Ubisoft egyik legjobb sorozata a Rayman mellett. Bárcsak folytatnák...
3.
3.
Yanez
De jó is lenne már végre egy újabb PoP! Nagyon szurkolok, hogy összejöjjön!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...