Két héttel hamarabb jön a Deadpool 2

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 12.
  • Cooltúra
Alaposan átrendezte az X-Men-filmek megjelenési naptárát a Fox, a csőben lévő négy film közül egyedül az X-Men: Dark Phoenix őrizte meg az eredeti dátumát. Állítólag nincs köze a Disney-nek a variáláshoz.

A Hollywood Reporter jelentése átrendezte a Fox az X-Men-filmek megjelenési ütemtervét, és bár a cég még nem erősítette meg mindezt hivatalosan, Ryan Reynolds egy tweettel már igazolta a Deadpool 2-t érintő híreket.

A Deadpool folytatása ugyanis két héttel hamarabb érkezik, június 1. helyett május 18-án kerül mozikba. A legrosszabbul a The New Mutantsra váró rajongók járnak, ez a film majdnem egy évet késik, és idén április 13. helyett csak 2019. február 22-én érkezik. A Gambit sem készül el egyhamar, az adaptáció jövő február helyett 2019. június 7-én veszi be a mozikat. Egyedül az  X-Men: Dark Phoenix premierje változatlan, erre a filmre továbbra is idén novemberben, itthon november 11-én számíthatunk.

A variálást állítólag nem a stúdió új tulajdonosa, a Disney rendelte el, azonban a cég egyik filmje közrejátszott abban, a Deadpool 2 előrehozásával ugyanis épp az volt a cél, hogy elkerüljék a Han Solo-filmet. A The New Mutants csúszása esetében az volt a fő indok, hogy a mozi ne versenyezzen a többi X-Mennel, a Gambit-film munkálatai pedig továbbra sem állnak jól, Gore Verbinski rendező épp tegnap hagyta ott a projektet.

6.
odinx
Sziasztok! Jó hír már nagyon várom.
4.
#3: Ha így menetelnek előre, pár év múlva minden az lesz.
3.
PaprikaJancsi
#2: És mindhárom Disney XD
2.
PaprikaJancsi
#1: Az biztos, dömping lesz ezerrel :)
1.
Stack
A május jó mozgalmas hónap lesz mozizás szempontjából.
Bosszúállók, Star Wars, Deadpool.
Nem fogunk nagyon unatkozni :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...