Friss képeken a Shenmue III

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 17.
  • Képek
Link másolása
Továbbra is nagyon keveset tudni a Shenmue III-ról, de a hosszas hallgatást ezúttal legalább három olyan képpel törték meg az alkotók, amiből azért körvonalazódik, haladnak a munkálatok.

A Shenmue III várhatóan az idei esztendőben jelenik majd meg PC mellett PlayStation 4-re. Az eredetileg a tavalyi év végére időzített játék még a 2015-ös E3-on mutatkozott be, azóta viszont semmit sem hallhattunk a projektről.

A hónapokon átívelő csendet végül egy Párizsban tartott rendezvényen, a Magic Monacón mutogatott, majd publikált képek törik most meg. Kapunk helyszíni fotókat és maga a főhős is beköszön.

4.
4.
Csoki80
#3: PC re is lesz. Már bekészítettem emuban az I-II mielőtt megjelkenik végigtolom. Persze itt van eredetiben is a polcon a II. ;-)
3.
3.
supair
Számomra máig az egyik legjobb játék a világon!!!És igen ..........több mint tíz éve várok rá. Sajnálom hogy a Sega anno hagyta tönkretenni magát. Ha a Dreamcast a maga megérdemelt helyén maradt volna más irányt vesz ez az egész játékosdi.Várom és kíváncsi vagyok adja e majd azt a feelinget amit anno.Sajnos kunyerálnom kell hozzá egy Ps-t. Amúgy mérföldkő volt akkoriban mind a játék,mind a konzol. Még most is látom itt ott a lenyomatait.......És egyszer talán feltámad a SEGA levarr mindenkit a játékpiacon, és akkor teljes lesz az életem!!-)))
2.
2.
Darksiders84
#1: Na jah nosztalgia játék lesz de hogy állja meg a helyét 18ban arra azért kíváncsi leszek.
1.
1.
shatterhand
Kb 15 éve még örültem volna ennek,de ezek a képek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...