Életjeleket adott az Underworld Ascendant

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 18.
  • Videó
Link másolása
Az Ultima Underworld szellemi örökösét négy éve jelentette be az Otherside Entertainment Warren Spectorral az élen. A szerepjáték lassan révbe ér, a PAX South apropóján már gameplay trailer is érkezett.

Az Underworld Ascendant minden porcikájában szeretne felnőni az elődjéhez, sajnos az Ultima-jogok miatt más néven fut az anyag, de ne legyenek kétségeink: ez tényleg az igazi folytatás. Egy totális realizmusra épülő fantasy világban járunk, ahol szabad kezet kapunk a hősünk fejlesztésében, egy adott kihívást pedig többféleképpen is megoldhatunk. Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen egymással rivalizáló frakciók kereszttűzében találjuk magunkat.

A fenti videóban az Otherside fejlesztői mesélnek az immersive simek fejlődéséről - bizony, a történetmesélés és a döntéseink súlya komoly szerepet kap az Underworld Ascendantban.

A fejlesztők hosszú és rögös utat jártak be a 2014-es bejelentés óta. A sikeres Kickstarter-kampány után viszonylagos csendben dolgoztak a háttérben, de 2018 második felében már tutira befut az anyag PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...