Saját LEGO-játékot kaphatnak a DC-gonoszok

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 18.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint két LEGO-játék biztosan érkezik az idén. Az egyik A hihetetlen család-filmek feldolgozása lesz, míg a másik DC Comics-univerzum főgonoszait vonultatja fel.

Először a Comicbook.com szivárogtatta ki, majd az Eurogamer is megerősítette, hogy milyen LEGO-játékokat kapunk idén a TT Gamestől: a pletykák szerint A hihetetlen család-sorozat alapján készül az egyik, míg a másikban a DC-univerzum gonoszai kapják a főszerepet.

Az előbbi érkezik hamarabb, várhatóan már június környékén befut, akkor debütál ugyanis A hihetetlen család 2, és akkortájt landolnak a boltokban a kapcsolódó LEGO-szettek is. A hírek szerint a TT Games első Pixar-adaptációja a sorozat mindkét részét feldolgozná, és az animációs stúdió más filmjeire is találunk majd benne utalásokat.

A másik játékról kevesebbet tudunk. Úgy tűnik, a fejlesztők már nem akartak egy negyedik LEGO Batman-játékot, ezért döntöttek úgy, hogy egy, a DC-univerzum főgonoszoira koncentráló epizódot készítenek. Az Eurogamer úgy tudja, ezúttal is rengeteg karaktert zsúfoltak a játékba, Joker, Harley Quinn és Lex Luthor szinte biztosan a felhozatal része lesz.

A kiadásért felelős Warner Bros. nem kommentálta a pletykákat.

4.
4.
markoci555
#2: nem játszottam túl sok lego játékkal az újak közül, de tesómmal toltunk egy kettőt pár éve... semmi közük a jóféle régiekhez, számomra a lego játékok megállnak az első 2 star wars-nál, már a 3-at is eltolták
3.
3.
dvs00
Részemről várom sok szeretettel, Az Incredibles adaptációban nyilván nem várható a Story mód mellé nyílt világ, a DC-hez viszont annál inkább, a Marvel Superheroes 2 a végtelenségig kikapcsolódást nyújt még közel 2 hónap elteltével is a rengeteg tartalommal és gyűjtögethető izével, zseniálisat húztak a készítők, reméljük ezúttal sem marad el.
2.
2.
kastorhun
Ilyen sok Lego játéknak szerintem annyira nincs értelme.
Értem úgy hogy amikor nagyon átmentek sorozat gyártásba a minőség hatalmasat csökkent, pl: Lego Jurassic World, Lego Hobbit idején, a Hobbitnál pedig fel nem fogom hogy miért nem várták meg a 3. filmet, végre vissza köszönhetett volna a stratégiai rész amit anno a Lego SW3-ban annyira imádtam.
1.
1.
A Suicide Squad karakterek remelem mind benne lesznek a kepregenyekbol ;-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...