Traileren a Harry Potter: Hogwarts Mystery

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 18.
  • Videó
Link másolása
Befutott a Harry Potter: Hogwarts Mystery első mozgóképes kedvcsinálója, amely ízelítőt ad abból, hogy milyen kalandok várnak a varázslótanoncunkra a Roxfort falai között. Több ismerős karakterrel is összefutunk majd.

Ipari mennyiségben jönnek a Harry Potter-játékok, az már más kérdés, elsősorban mobilra. A Harry Potter: Hogwarts Mystery egy mobilos szerepjáték lesz, ahol a saját varázslótanoncunkkal kell átverekednünk magunkat a roxfortos tanulmányokon, ennek megfelelően beosztanak majd minket a négy ház egyikébe, és a már ismerős tanároktól tanulhatjuk ki a varázslás csínját-bínját.

Habár a játékban több ismerős karakter is feltűnik majd, Harry Potter és csapata pont kimarad közülük, a történet ugyanis egy előzmény, amely szerint Harry megszületett már ugyan, de még nem nyert felvételt a Roxfortba - mi Nymphadora Tonks és Bill Weasley társaságában koptatjuk majd az iskola padjait. A játék során különböző varázslatokat tanulhatunk meg, lehetnek háziállataink, és persze küldetéseket is vállalhatunk.

A megjelenés iOS-re és Androidra várható idén. 

3.
3.
user101
Amikor megnéztem a trailert, elsírtam magam és nem örömömben, aztán látom, hogy mobilos... Mindegy, attól még gáz ! :)
2.
2.
Necreon
1.
1.
wolfwarrior
Az ötlet tetszik de az hogy ios mag andriodos, az kicsit rontja a valódi lehetőségeket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...