Hunt: Showdown - közeledik a zárt alfateszt

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 18.
  • Korai verzió
Link másolása
A Crytek bejelentette, hogy a hónap végén veszi kezdetét a Hunt: Showdown zárt alfatesztje, amelyre véletlenszerűen válogatják be a játékosokat. A tesztelés során folyamatosan érkeznek majd az új tartalmak.

A Crytek bejelentése szerint január 31-én veszi kezdetét a Hunt: Showdown zárt alfatesztelése. A Steamen zajló próbára itt tudtok regisztrálni, a meghívókat pedig véletlenszerűen, hullámokban küldik majd ki a jelentkezőknek a fejlesztők. 

A Hunt: Showdown egy multiplayer-orientált játék, amelyben a PvE és PvP keveredik egymással. A történet szerint fejvadászokat alakítunk, és egyedül vagy párosával kell szörnyekre vadásznunk a méretes pályákon, a nehezítés viszont az, hogy mások is pályáznak a trófeára, amit akkor sem késő megszerezniük, ha mi már végeztünk a rusnyasággal. Fordulatos meccsekre számítunk!

A tesztelés alatt egyébként folyamatosan érkeznek majd a friss tartalmak, új fegyvereket, felszereléseket és csapdákat is fognak adagolni a srácok. Hogy a tavaly beharangozott Early Access-verzió mikor érkezik, azt még nem tudjuk.

1.
1.
Ez vajon fog menni konzolokra is?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...