Life is Strange - márciusban jön a Farewell epizód

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 19.
  • Megjelenés
Link másolása
A Square Enix hivatalos tájékoztatása szerint március elején mutatkozik be a Life is Strange: Before the Storm bónuszepizódja, a Farewell. Ugyanebben a hónapban pedig a játék dobozos kiadásai, a Vinyl és a Limited Edition is kapható lesz.

Ugyan a Life is Strange: Before the Storm története decemberben már lezárult, a Square Enixnek van még két tartozása a rajongók felé. Egyrészt a korábban már beharangozott bónuszepizód, a Farewell, amiről most végre kiderült, hogy március 6-tól lesz majd játszható. Másrészt pedig a szintén korábban bejelentett dobozos változatok, amelyek kapcsán szintén megtudtuk, hogy mit tartalmaznak majd, és mikor érkeznek.

Két különböző kiadás kerül majd boltokba, a Vinyl és a Limited Edition. Mindkettő március 9-től lesz beszerezhető, de csak PlayStation 4-en és Xbox One-on, mert a PC-sek csupán a Steamen kapják meg az új verziókat - értelemszerűen a fizikai extrák nélkül. A limitált változat tartalmazni fog egy művészeti, képekkel telepakolt könyvet, valamint a játék remek zenei anyagát is magába foglalja. A Vinyl-kiadás ugyanezt kínálja, csak bónuszként nem CD-n, hanem bakeliten kapjuk meg a játék teljes zenéjét. Előbbi 39,99 euróba, utóbbi pedig 69,99 euróba fog kerülni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...