Memories of Mars - túlélés a vörös bolygón

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A Tropico 6 fejlesztője ezúttal egy nyitott világú túlélőjátékon dolgozik. Ahogy a cím is mutatja, a Memories of Marsban a vörös bolygó zord felszínén kell életben maradnunk, miközben lakható környezetet alakítunk ki.

Száz évvel járunk a jövőben, a Mars kolonizálása már elkezdődött... aztán gyorsan kudarcba is fulladt. A telepesek sietve távoztak, a gyarmatosítás álma szertefoszlott. Vagy mégsem? Egy nemrégiben felébredt klónt irányítunk a Memories of Marsban, aki szép lassan megtanulja, hogyan maradhat életben a zord körülmények között.

Kezdetben csak egy rozoga menedékhelyünk lesz, amit szépen helyre kell hoznunk, mielőtt a következő halálos napsugárzás eléri a felszínt. Persze nem csak bányászunk és építkezünk: élelmet is termelnünk kell, továbbá furcsa ellenségekkel is összefutunk, köztük más emberi klónokkal is.

A fejlesztést a Tropcio 6-ról és a néhány Might & Magic-játékról elhíresült Limbic Entertainment végzi. A játékot az Unreal Engine 4 hajtja. A korai hozzáférésű változat tavasszal landol a Steamen.

2.
2.
Normen1976
Hmmm érdekel a dolog. Remélem azért nem lövöldözésből áll majd az egész. A bemutató videóban kicsit talán túl nagy hangsúlyt fektettek erre, ahhoz képest hogy túlélő játék lesz. A környezet tetszik és az épületek is már amennyit láthattunk. Nagy eséllyel azonali vétel lesz számomra.... ha még valahogy összehoznák benne a multit... akkor 100%-os vétel lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...