Bemutatkozott a PlayStation-cipő

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha igazán elköltelezett PlayStation-rajongó vagy, akkor biztosan befigyel majd egy példány a cipősszekrényedben. A Nike, a Sony és Paul George NBA-kosaras által megálmodott cipő február elejétől lesz kapható.

Igazi különlegességgel állt elő a Sony, ma délelőtt ugyanis bemutatták az első PlayStation-cipőt, amit az Oklahoma City Thunder játékosa, Paul George és a Nike tervezett meg. A február 10-től limitált példányszámban kapható cipő főbb vonásait a DualShock 4 ismert motívumai ihlették, így például a cipőnyelven található logó pont úgy fog pulzálni, mint a lightbar. Ha pedig leolvassuk a cipő sarkán található kódot, akkor a PlayStation Store-ból letölthetünk egy egyedi dinamikus témát is.

A lábbeli 109,99 dollárba fog kerülni.

29.
29.
delphijos
#28: Ja, amúgy nem hiszem hogy bárki komolyan gondolja hogy egy 100 dolláros cipőn akarja “megszedni” magát bármelyik cég. A BTTF cipő, na az jó drága volt.
21.
21.
Darksiders84
Én egyszer egy bonsai kertészetben lepődtem meg amikor megláttam egy 2 miliós fácskát. Kérdeztem a tulajt van erre igény és csak mosolyogva mondta lehet nem havonta vesznek ilyen kategóriásat és még az is lehet hogy nem magyar de biztos nem itt öregszik meg a növény. Szóval tényleg mindenkinek más a fontos.
16.
16.
scott84
#14
Nem szoktam kommentelni,de ugyanezt gondoltam.
15.
15.
13.
13.
delphijos
#8: Én sem értem miért pont ez csicsás meg rikító. Ha körbenézel a tizenévesek fele ennél vadabb cipőket hord. Bár mindenkinek máshol van az ingerküszöbe, én pl. szétszaggatott farmert nem vennék fel, hiába népszerű.
9.
9.
FiveSalmon69
Nyilván nem a magyar közönségnek készült, és nem is vagyok egy óriás Amerika fan, de ez az ottani nagyvárosokban elég casual viseletnek számít a 20-30 évesek körében. Ez a cipő még nem is különösebben csicsás. Nem is hiszem, hogy kapható lesz itthon.
8.
8.
Firsttime
Nem mondom, biztos nagyon hightech az anyaga meg a talpa, meg ledes meg izé. De az isten szerelmére, hogy a bánatba néz ez ki. De komolyan. Ki a célközönség? Az ilyen lil wayne meg lil John meg lil fan meg tizenéves kertvárosi műmájer repper gyerekek?
Nike is az elmúlt években nevetséges cipőket gyárt, az adidassal karöltve. Lassan már nincs egy letisztult, szép, egyszerű, úgymond elegáns cipőjük. Mindegyik túl van csicsazva, a szinvalasztekrol meg nem is beszélve. Rikitson. Mert az a menő.
7.
7.
daenath
Nem hogy a tapancsaimra, de meg a polcra se tenem fel!
6.
6.
Mortis
a hülyének is megéri. mindjárt két párat veszek, hogy jusson a felső végtagjaimra is.
5.
5.
delphijos
#3: Nem azt mondom hogy rohanok érte a boltba, de ennél SOKKAL “durvább” cipői is vannak a gyártóknak. Ez egy promóció, olyan mint az Adidas cipő ami bérletnek is használható Berlinben. Nekem az pl. kevésbé tetszik.
4.
4.
Prax
Ez legalább nem karton.
3.
3.
north
Nem is tudtam, hogy a Nike újabban bohócoknak is gyárt cipőket :D
2.
2.
Kovbaj
Nekem túlságosan Győzikés vs. Niggas.
1.
1.
Yanez
Hát... érdekesnek érdekes. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...