Red Dead Redemption 2 - csak júliusban?

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 22.
  • Pletyka
Link másolása
Hivatalosan még mindig nem tudni, hogy pontosan mikor debütál a Red Dead Redemption második része, de ezúttal a mexikói Amazon oldala gondoskodott arról, hogy újra beszédtéma legyen a játék megjelenési időpontja.

Ugyan a Rockstar még mindig nem erősítette meg, hogy mikor mutatkozik be a Red Dead Redemption 2, a hivatalos kommunikáció szerint a vadnyugati GTA folytatása valamikor most tavasszal kerülhet boltokba.

Ennek némileg ellentmond egy tavaly év végi hír, miszerint a dán Coolshop oldalán június 8. szerepel a játék adatlapján, amit most a mexikói Amazonnak sikerült megfejelnie, ott ugyanis egy júliusi időpont szerepel, egészen pontosan július 12.

Akárhogy is alakul a játék premierje, a Rockstar és a Take-Two egyelőre nem kapkodja el a hírek és az anyagok szállítását, így nem lepődnénk meg, ha az eredetileg kitűzött tavaszi premierből nem lenne semmi, és valóban a nyáron jelenne meg a folytatás.

33.
33.
kopic
#24: Én is ugyanezt linkeltem be...
32.
32.
Norbiii
A GTA V bejött is meg nem is, de összességében számomra csalódás volt! Rágyúrtak a grafikára, az emberekre, a városra, de összességében pl a San Andreashoz képest szerintem is "visszalépés" volt, sok minden hiányzott belőle, ami a San Andreasban benne volt. Ha a S.A.-nak lenne ilyen grafikája szerintem most ennyi év után is ráverne az ötre....
29.
29.
MzperXD
A GTA 3 és a GTA Vice City olyan páros mint a GTA IV. és a GTA V.
Az első forradalmi, játék törtélmi esemény, a másik meg a javított, tartalommal szépen feltöltött változat. Látszik hogy már nem a játék leprogramozásával ment az idő jelentős része, hanem a tartalom elkészítésével.
Vicces, hogy mindkét esetben az utód jobban fut mint az előd ugyanazon a gépen.
28.
28.
Yanez
#24: Ezzel egyetértek. :) Mellesleg a 3-at én se tudtam kitolni. A SA után egyszerűen annyira semmilyen volt. Előtte meg csak köszönőviszonyban volt hozzá szerencsém.
27.
27.
kekesi
#25: Nekem meg a GTA 3 az amit soha nem tudtam végigvinni, a Vice City amivel kezdtem, majd jöttek sorba a PC-re is megjelent részek, és ezek közül mindet szeretem, a 3-at a IV után akartam pótolni, de nem kötött le, pedig lehet érdemes lenne adni neki még egy esélyt.

25.
25.
madSci
A GTAV sztorija számomra csak egy gyenge közepes sajnos, vannak benne jó poénok, de teljesen érdektelen a három karakter. Illetve Trevor még jó lenne, de Mike és Franklin kicsit sem érdekes.
Ami biztató, hogy a Red Dead sztorija viszont elég jó volt (jobb, mint bármelyik GTA), a 3 részt leszámítva, de annak meg a vége ütött. Úgyhogy hajrá, remélem, most is odarakják magukat a RS-nál.
23.
23.
Yanez
#21: Én a 4-et végig sem bírtam tolni, annyira untatott a sztori, no meg a küldetések lapossága. De ezekszerint ízlések és pofonok. :)
22.
22.
kopic
#13: https://youtu.be/GWVtZJo-HqI

Tessék
21.
21.
kopic
#15: Pffff....
Lol !
A 4-nek fenyevekkel jobb sztorija van, ráadásul hosszabb is szerintem. Az 5 annyira unalmas, hogy az hihetetlen, mégegyszer nem bírnám vegignyomni. Plusz a sztori dlck is ott vannak azért.
17.
17.
ollie92
#15: Hát Yanez, a 4 története sokkal komolyabb, s ha hozzászámolod a DLC-ket, kenterbe veri az 5-t. Érezni, hogy az 5 már elindult a multi meglovagolására. Ha pár év múlva lesz 6, még ócskább sztori lesz.
16.
16.
latis666
Mikor valaki bármelyik korábbi gta részt az 5 elé tesz tipikusan azt a hibát követi el hogy emlékei alapjan ítél szerintem. A 5 grafikailag és történetben is akár ma is megjelenhetne és még mindig odaverne sok játéknak ha nem mindnek. Michaelnél részletesebb karaktert nemigen láttam a 4 ben. A tartalomrol nem is beszélve.
15.
15.
Yanez
#12: Nem szeretnék vitatkozni, mert az, hogy az 5-ben a karakterek és a történetük kb háromszor kidolgozattabbak, mint Nico a 4-ben, nem vitatéma, hanem hivatalos tény. Ez az én személyes tapasztalatom is, de nyugodtan nézz körbe, vagy csak olvass utána.
13.
13.
Mekee85
#9: Komolyan kíváncsi lennék miben is visszalépés, mert így ha megerőltetném magam, tán emlékeznék halovány emlékfoszlányokra a 4-ből, de annyira egy jellegtelen játék lett, hogy nem is tudnám leírni. Tán a csajozós minigame ami nincs az 5-ben, de nemár...
MIllió side activity, komlexebb karakterek, jó sztori, nagy élő világ... Ennek a töredékét tudta a 4.
12.
12.
kekesi
#10: Szerintem pont abban a hibába estek, hogy bár van három szereplő egyik sem igazán kidolgozott, néha a kevesebb több. Illetve a 2 DLC révén Liberty City alvilágát is megismerhettük 3 eltérő szemszögből, és egész szépen sikerült összefűzni az ő sztorijukat is.

A küldetések változatossága terén elismerem, hogy erősebb az V, de nem is annyira földhözragadt, a IV sokkal inkább megmaradt a "realitás" talaján.

Ugyanakkor engem a IV játékmenete még mindig jobban tetszik, de a két játék más módon volt élvezetes.
10.
10.
Yanez
#9: Elfelejtetted megemlíteni a legfontosabbat: a GTAV-ben sokkal változatosabbak a küldetések, ergo sokkal színesebb a játékmenet, mint a 4-ben. Egy videójátéknál pedig ez a legfontosabb tényező. A három szereplőről nem is beszélve, akik még ennél is sokoldalúbbá tették a játékot!
7.
7.
RangerFox
#5: Nem vágom, mi a bajod a játékkal.
6.
6.
Yanez
#5: Lol, a GTA mindig is egy arcade széria volt! Pont emiatt annyira népszerű! Nem fárasztja le az agyat, mégis maradandó élményt képes nyújtani. Nemhiába még ennyi év után is vezeti a toplistákat.
5.
5.
dvs00
Sajnos Rockstaréknál ez a rutin, mindig rábaszni 6-8 hónapokat a tervezett megjelenésre, mondván ugye, hogy "tovább kell csiszolni rajta, hogy minél tökéletesebb játékélményt kapjunk". De sajnos ez sem garantálja azt, hogy nem lesz ez is egy arcade butított gennypárlat mint a GTA V is, amiért azóta is fáj a szív amiért az autós rész a játék lelke lett teljesen kiherélve. Szerencsére ezúttal csak szekér lesz meg vasúti közlekedés, úgyhogy bízzunk a legjobbakban, illetve reméljük a lovaglást sem basszák el a picsába.
4.
4.
Shifty
#1: Javítottam, köszi!
3.
3.
NathanDrake
#1: Rockstars-t akartál írni nem? :)
2.
2.
kamgecam
1.
1.
"Ugyan a Rocksteady még mindig nem erősítette meg, hogy mikor mutatkozik be a Red Dead Redemption 2"

A Rocksteady-nek semmi köze a játékhoz, egyrészt...

Másrészt, ahogy a modern újságírás atyja, Charles P. Scott mondta, "Comment is free, but facts are sacred", azaz, a Hír szent, a vélemény szabad!

Ezek spekulációk ,találgatások, semmi köze a szó szerinti HÍR-hez.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...