Kilép az Early Accessből a Rust

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 23.
  • Megjelenés
Link másolása
Több mint négy év telt el azóta, hogy a Rust felbukkant a Steam Early Access-szekciójában, és a fejlesztők a minap bejelentették, hogy készen állnak a hivatalos rajtra. Ez azonban nem azt jelenti, hogy elkészült a játék.

A Rust 2013 decemberében landolt a Steam Early Access-szekciójában, akkortájt, amikor mindenki túlélőjátékot akart fejleszteni, és nem a Battle Royale volt a menő. A Facepunch Studios nem kapkodta el a munkálatokat, a minap azonban bejelentették, hogy február 8-án elhagyják az Early Access címkét.

A srácok ugyanakkor leszögezték: ez még nem jelenti azt, hogy elkészültek a játékkal. A Rusthoz a jövőben is érkeznek majd frissítések, a cél azonban az, hogy stabilizálják a fejlesztés menetét, és ne fordulhasson elő, hogy egy kapkodva implementált fícsör miatt valami más "eltörik" a játékban. A Rust ezért kapásból két verzióval lesz elérhető a játékosok könyvtárában; az alapértelmezett kiadás havonta kap majd frissítéseket, míg a "staging" változat napi szinten, ez utóbbi ugyanis a tesztelést szolgálja.

Ha érdekel a játék, érdemes lehet még most lecsapni rá, az ára ugyanis 20 dollárról 35 dollárra nő majd a premiert követően.

8.
8.
Bauff
#5 Ezt csak te hiszed :D Ugyan az a bugos játék lesz drágábban, amire havonta megpróbálnak kiadni egy javítást, amit már x éve tesznek...most még jobban le akarják húzni az úl játékosokat, ha pedig már azt érzik, hogy nem tejel eléggé a game, akkor jöhet a konzolos tábor :D
7.
7.
Prax
Az Ark is 30rol 60 dolgai lett mikor ugyan ez történt. A Forest sztem azóta sincs sehol sem , az vmi '12-13 körül jött ki.
6.
6.
crytek
Steam-en kéne lépnie valamit ezek ellen.... Évekig fejlesztgetik sose lesz kész majd csak simán elhányjak a korai fost de kb egy bitet nem tesznek hozzá csak a bla bla. Persze árat emelnek ha már fizetősen bétáztatták a népet. Írtanám őket zsigerből
5.
5.
mestermagyar
#4: A teljes kiadás azt szolgálja hogy mostantól játszható formába kerüljön a játék. Én kifejezetten örülök hogy a több éves fejlesztési ciklus után lesz egy "stable" release. Ne arra gondolj hogy ezen a ponton most lekúrnak egy sorompót és kiadják félkészen. A következő hónap arról fog szólni hogy az eddig "fejlesztés" ok nyomán elvarratlan szálakat szépen befoltozzák, a meglévő játékelemeket balanszolják, és legfőképpen optimalizálnak egy csomót.


A staging branch eddig is létezett úgyhogy nincs itt semmi bohóckodás.
4.
4.
Bauff
Szóval, kiadják teljes címen, lassaban fejlesztik, de drágábban adják... újabb féreg kiadó. Minek ez a két verziós bohóckodás pff, akkor inkább maradjon early acces...
1.
1.
mestermagyar
Helyesnek tartom ezt a döntést. tízezrek játszanak vele és nem tarthatják folyton rosszul futó alpha verzióban.

Remélem a teljesítmény-problémákat megoldják mert akkor refund lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...