Rust PC

Újabb túlélő játék érkezett, ezúttal a Garry's Mod alkotóitól.
Típus: Akció, túlélő

Rust - úton a konzolos verzió

A legújabb népszerűségi hullám mellett nem is időzíthetne jobban a Rust konzolos változata. A korábban már belengetett port hamarosan tényleg megérkezhet, legalábbis erre enged következtetni az ESRB korhatár-besorolása.

Új magasságban a Rust népszerűsége

A Facepunch Studios multiplayer túlélőjátéka a napokban kissé felpörgött. Nemcsak rekordot döntött játékosszámban (már önmagához képest), de Twitchen is nagyon megugrott a nézettsége.

Hangszerekkel bővül a Rust

Ha van DLC-trailer, amit érdemes megnézni, akkor a Rust Instruments kiegészítőjének előzetese biztosan ilyen alkotás. Ideje a húrok közé csapni, és beizzítani a csontból készült xilofont, hiszen kezdődik a buli!

X019: Futottak még az Inside Xboxban

Habár már így is tele a címlapunk a tegnap esti Inside Xbox-epizód bejelentéseivel, akad még egy nagy adag kisebb hír is, amit jobbnak láttunk összegyűjteni és egy csokorban tálalni nektek.

Rust - biztonságos zónát hozott a legújabb update

A Compound egy egészen különös település. Az ottani tudósok nem tűrik az öldöklést, így ha valaki fegyvert ránt, az könnyen az automata őrtornyok veszélyesebb oldalán találhatja magát

Megérkezett a Rust első irányítható járműve

És egy négyszemélyes csónak lett. Mivel a járművet nem lehet nyersanyagokból megépíteni, csak készen felkutatni, így sok munkája lesz vele a játékosnak, ha használni szeretné, vagy esetleg csak megőrizné.

Kilép az Early Accessből a Rust

Több mint négy év telt el azóta, hogy a Rust felbukkant a Steam Early Access-szekciójában, és a fejlesztők a minap bejelentették, hogy készen állnak a hivatalos rajtra. Ez azonban nem azt jelenti, hogy elkészült a játék.

A túlélőknek szól az új Humble Bundle

A Humble-csapat ezúttal egy túlélőcsomaggal készült a játékosoknak, méghozzá szó szerint: a mellékelt játékokban a túlélés kapja a főszerepet, az a dolgunk, hogy minél tovább húzzuk és minden körülmények között helyt tudjunk állni.

Napi WTF: Péniszméret a Steam-fiókod alapján

Pontosan ilyen funkció alapján számolja ki a karaktered péniszméretét a Rust című túlélőjáték. Sajnos kézileg nem tudod befolyásolni az "eredményt", mert az teljesen véletlenszerű. Ha túl kicsi, ez van.

Íme, a Games Industry Awards 2014 döntősei

Az Egyesült Királyság játékiparát képviselő TIGA kereskedelmi szövetség és az Edge évente megrendezett díjátadójának döntősei már készen állnak a megmérettetésre, melynek kimeneteléről most mi is szavazhatunk.