Először mozog a Rune: Ragnarok

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 23.
  • Videó
Link másolása
A Human Head Studios kiadta a Rune: Ragnarok első gameplay előzetesét. A sorozat legutóbbi része 17 éve jelent meg, a stílus azóta sem változott: istenekkel és szörnyekkel viaskodnak a megmaradt emberek.

A Rune: Ragnarok egy északi mitológiából táplálkozó, nyitott világú szerepjáték, amelyben istenek és különböző lények ellen kell majd az emberiséget megvédenünk. Rengeteg sziget kapott helyet az anyagban, melyek között viking hajókkal közlekedhetünk.

Az IGN jóvoltából megérkezett az első gameplay előzetes. Amit látunk, az korántsem végleges, lévén a pre-alpha verzióból készült.

Az anyag PC-re készül, dátum még nincs.

15.
15.
Stranger
#13: Biztos, hogy lesz konzolokon is, miért ne lenne? Szokásos felállás, kis beta, early access, remélehetőleg siker és utána portolják konzolokra is.
14.
14.
KopyAti
13.
13.
KopyAti
Hát sajnálom, hogy nem jön ps-re is, de "talán", ha jól fogy pc-n, akkor lesz port is. Tehát: pc-sek! Ne warezoljátok, hanem tessék böcsmlettel megvenni!
12.
12.
herlius
Ennek már sokkal korábban el kellett volna készülnie. A Rune a maga korában egy zseniális játék volt, elképesztően jó hangulattal, remek harcrendszerrel és helyenként kemény fejtörőkkel. Egészen hihetetlen, hogy mennyire alulértékelt és kevéssé ismert játék, pedig szinte minden szempontból egyedi volt. Talán a vikinges téma akkoriban kevésbé volt népszerű, mint manapság, más ésszerű magyarázatot nehéz találni, hogy miért tűnt el érdemtelenül ennyi évre a süllyesztőbe. Mindenesetre dícséretes, hogy leporolják a címet, de a léc nagyon magasan van.
8.
8.
markoci555
csak most esett le milyen brutalitás lesz, hát az elsőben is estek a végtagok meg fejek :D imádtam is mert szinte akkortájt csak ezt a játékot ismertem ami ilyet tudott

minispoiler: videó végén is a leszedett kezével ütötte :D
7.
7.
Perseus84
Van abbol pont eleg. Kedvedre valogathatsz. Pc exclusive tps meg ritka mint a feher hollo
6.
6.
Zlika84
#5: Én személy szerint azt sem bánnám ha lenne egy JÓ konzol port... ;)
5.
5.
Perseus84
A legjobb hir hogy nem lesz szar konzolport ha egyenlore csak pc-re keszitik. Varos!
4.
4.
Duken
3.
3.
ArrowCross
#2: Én meg a Viking: Battle for Asgard óta.
2.
2.
felegyi
Egész jó így elsőre... Beowulf óta várok egy hentelősebb északi játékot.
1.
1.
crytek
Hoho ebből még akármi is lehet! Várjuk !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...