Rune II (2019) PC

Tizenhét év után tér vissza a Rune.
Típus:

Folytatódhat a Rune II támogatása

Nem sok jóra számíthattak a Rune II játékosai, miután a fejlesztést végző Human Head Studios a megjelenést követően lehúzta a rolót. Szerencsére a kiadónak sikerült megszereznie a játék forráskódját, így házon belül folytatják a támogatást.

A Rune II kiadóját is meglepte a fejlesztők bezárása

Nagy meglepetést okozott a múlt héten, hogy a Human Head lehúzta rolót, azzal a lendülettel pedig új stúdiót hozott létre a Bethesda berkein belül. Erről még a Rune II kiadója sem tudott, a cég most azon dolgozik, hogy megoldja a játék támogatását.

Bezárt a Human Head, a csapat a Bethesdához ment

Tegnap jelent meg a nagy múltú Human Head Studios legújabb és egyben utolsó játéka, a Rune II. A csapat az imént bejelentette, hogy lehúzza a rolót, a fejlesztőket a Bethesda karolta fel.

Utolsó kedvcsinálón a Rune II

Egészen kalandos utat járt be a megjelenésig a Human Head Studios legújabb játéka, a Rune II. Volt itt többszöri névváltoztatás és a tervezett premiert is hónapokkal el kellett halasztani. De most itt az utolsó előzetes!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem igazán lehet panaszunk az elmúlt hetek videojátékos felhozatalára, és bizony a következő napokban sem fog lassulni az iram; macskaként nyomozhatunk, darázsként repülhetünk, és jediként harcolhatunk a friss címekben.

Rune 2 - isteni beavatkozás

Friss előzetest és megjelenési dátumot kapott a Human Head Studios legújabb játéka, a Rune folytatása, amiben isteni képességekkel felruházva kell visszavernünk Lokit és csatlósait.

Rune II - harc Loki és a csatlósai ellen

Friss előzetest kapott a Human Head Studio két éve fejlesztett vadonatúj Rune-játéka, ami most nyáron jelenik meg, kizárólag PC-re. Ráadásul kezdetben csak az Epic Games Store kínálatában lesz megtalálható a játék.

Epic Games Store-exkluzív lesz az új Rune

Ismét új nevet kapott a Human Head Studio két éve fejlesztett Rune-játéka. A Rune II most nyáron jelenik meg, kizárólag PC-re, és nem meglepő módon első körben csak az Epic Games Store kínálatában lesz megtalálható.

Rune - mégsem lesz Early Access

A Human Head Games által készített Rune körül tavaly ősz óta akkora lett az érdeklődés, hogy a fejlesztőcsapat már nem kényszerül rá arra, hogy egy Early Access-verzióval támogassák a játékot. A végleges változat idén érkezik.

Rune - hamarosan befut az Early Access-változat

Hamarosan játszhatóvá válik a Human Head Studios alkotása, mely a viking legendák idejére repíti vissza a játékost, ahol minden a kiismerhetetlenül szeszélyes istenekről, a falvak fosztogatásáról és porig égetéséről szól.