Rune II (2019) PC

Tizenhét év után tér vissza a Rune.
Típus:

Rune 2 - isteni beavatkozás

Friss előzetest és megjelenési dátumot kapott a Human Head Studios legújabb játéka, a Rune folytatása, amiben isteni képességekkel felruházva kell visszavernünk Lokit és csatlósait.

Rune II - harc Loki és a csatlósai ellen

Friss előzetest kapott a Human Head Studio két éve fejlesztett vadonatúj Rune-játéka, ami most nyáron jelenik meg, kizárólag PC-re. Ráadásul kezdetben csak az Epic Games Store kínálatában lesz megtalálható a játék.

Epic Games Store-exkluzív lesz az új Rune

Ismét új nevet kapott a Human Head Studio két éve fejlesztett Rune-játéka. A Rune II most nyáron jelenik meg, kizárólag PC-re, és nem meglepő módon első körben csak az Epic Games Store kínálatában lesz megtalálható.

Rune - mégsem lesz Early Access

A Human Head Games által készített Rune körül tavaly ősz óta akkora lett az érdeklődés, hogy a fejlesztőcsapat már nem kényszerül rá arra, hogy egy Early Access-verzióval támogassák a játékot. A végleges változat idén érkezik.

Rune - hamarosan befut az Early Access-változat

Hamarosan játszhatóvá válik a Human Head Studios alkotása, mely a viking legendák idejére repíti vissza a játékost, ahol minden a kiismerhetetlenül szeszélyes istenekről, a falvak fosztogatásáról és porig égetéséről szól.

Rune - szeptemberben indul a korai hozzáférés

A Human Head Studios nyitott világú vikinges akciójátékát hamarosan kipróbálhatjuk, hiszen a Rune szeptember folyamán landol a Steam Early Access kínálatában. Az első zárt béta már ezen a hétvégén elstartol.

Négy percig mozog az új Rune

Az IGN jóvoltából most hosszabban is belenézhetünk a Rune harcrendszerébe. Óriásokat és ellenséges vikingeket szabdalhatunk szét buzogánnyal, karddal és csatabárddal eléggé naturális módon.

Átnevezték a Rune: Ragnarokot is

Úgy néz ki, a mai nap a névváltoztatásoké: a Human Head Studios szólt, hogy a Rune: Ragnarokot ezentúl szimplán Rune néven keressük. Emellett befutott még egy videó, amely a vérgőzös harcokat mutatja be.

Ilyen lesz a harc a Rune: Ragnarokban

A Human Head Studios egy rövid videót tett közzé a Rune: Ragnarokból, amely a harci mechanikát mutatja be. Nagyon fontos szerepe lesz a helyezkedésnek és a megfelelően időzített támadásoknak. Brutalitásból sem lesz hiány.

Először mozog a Rune: Ragnarok

A Human Head Studios kiadta a Rune: Ragnarok első gameplay előzetesét. A sorozat legutóbbi része 17 éve jelent meg, a stílus azóta sem változott: istenekkel és szörnyekkel viaskodnak a megmaradt emberek.