RollerCoaster Tycoon - gyűjtenek a Switch-verzióra

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Már készül a RollerCoaster Tycoon Switch-változata, azonban az Atari igen szokatlan módját választotta annak, hogy finanszírozza a fejlesztés költségeit. A közösségből gyűjti a befektetőket.

Az Atari bejelentése szerint Nintendo Switch-re költözik a RollerCoaster Tycoon, és bár sokat nem tudunk az új változatról, az biztos, hogy a RollerCoaster Tycoon Touch-ot is jegyző Nvizzio Creations dolgozik rajta, és igyekszik majd kihasználni az új konzol adottságait.

Az igazi érdekesség azonban mégis az, hogy az Atari közösségi gyűjtéssel próbálja összeszedni a munkálatokhoz szükséges tőkét, ami nem éppen szokványos lépés egy kiadótól. Persze nem mezei Kickstarter-kampányról van szó, az Atari ugyanis a StartEngine-en keres támogatókat, ahol a felhasználók nem szimplán adományoznak, hanem befektetnek: ez azt jelenti, hogy a játék megjelenése után a hozzájárulásuknak megfelelő arányban részesülnek az eladások utáni nyereségből.

Az Atari legalább 10 ezer és legfeljebb 1,07 millió dollárt szeretne így összegyűjteni, és jelenleg 19 támogatónál járunk, akik 14400 dollárt dobtak össze. A projektbe egyébként legalább 250 dollárral lehet beszállni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...