RollerCoaster Tycoon Adventures SW

Nintendo Switch-re költözhet a klasszikus vidámpark-menedzselős játék.
1698649200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bűnüldözés a Robotzsaruval, ralizás a Codies WRC-játékában, hegymászás, fejtörők és Freddy Fazbear. Ezen a héten rákanyarodunk a novemberre, izgalmas újdonságokból pedig ezúttal sem lesz hiány.
1687608000

PC-re és konzolokra érkezik a RollerCoaster Tycoon Adventures Deluxe

A 2018-as parképítő eredetileg csak Nintendo Switchen és az Epic Games Store-on jelent meg, az extrákkal teletömött Deluxe újrakiadás azonban minden releváns platformra ellátogat majd.
1665493200

A következő évtizedben is az Atarinál maradhat a RollerCoaster Tycoon-franchise

Habár a kiadó látványosan nem tud mit kezdeni a RollerCoaster Tycoon-sorozattal, Chris Sawyer valamiért mégis bizalmat szavazott neki.
1543240800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár az év legnagyobb megjelenésein jórészt túl vagyunk, még mindig akadnak finomságok a heti premiereket összegző listánkon. A következő napok főattrakciója a Darksiders harmadik felvonása, amelyben Fury nekimegy a Hét Főbűnnek.
1542452419

Dátumot kapott a RollerCoaster Tycoon Adventures

Az Atarinak van mit törleszteni a RollerCoaster Tycoon World-fiaskó után: talán a Switchre érkező Adventures visszarepíti a vidámparképítős sorozatot a rivaldafénybe. Most már tudjuk, hogy hozzánk november végén érkezik a játék.
1516788000

RollerCoaster Tycoon - gyűjtenek a Switch-verzióra

Már készül a RollerCoaster Tycoon Switch-változata, azonban az Atari igen szokatlan módját választotta annak, hogy finanszírozza a fejlesztés költségeit. A közösségből gyűjti a befektetőket.