Castle of Heart - a Switch-exkluzív akció-platformer

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A lengyel 7Levels csapata egy látványos akció-platformert villantott. A Castle of Heart kizárólag Nintendo Switch-re érkezik, és a Castlevania és a Dark Souls szerelemgyerekének tűnik. Itt vannak az első látnivalók!

Az eShop indie kínálatában leginkább olyan játékokat találunk, amelyek korábban más platformon hódítottak. A lengyel 7Levels úgy döntött, hogy legújabb akció-platformerüket kizárólag Switch-re adják ki.

A Castle of Heart egy 2,5D-s metroidvania, amely bitang nehéz harcokkal operál. A történet a szláv mitológiára épül (szia, The Witcher!), a lényeg annyi, hogy egy gonosz varázsló átveri hősünket, így szép lassan kővé változunk. És itt jön a csavar: életerőnk folyamatosan csökkenni fog, de ha ez nem lenne elég, még egy-két végtagunkat is elveszíthetjük. Derék lovagunk azonban az ellenségek megölésével feltöltheti testét.

A játék 22 pályát tartalmaz, melyek négy különböző környezetben helyezkednek el. Egy végigjátszás nagyjából 7 órát emészt fel, de közben változatos eszközökkel irthatjuk a szörnyeket: közelharci és távolsági fegyverekkel, de még mágiát is bevethetünk a trükkös helyzetekben. Az anyag támogatja a Joy-Conok HD Rumble funkcióját is.

A remekül kinéző oldalnézetes játék 2018 első negyedévében érkezik Nintendo Switch-re.

2.
2.
Ben Reilly
Nekem is, bar en ahhoz fiatal vagyok, h konkret emlekeim legyenek errol a mufajrol.
1.
1.
kastorhun
Tetszik, nagyon örülök annak hogy a metroidvania műfaj kezd életre kelni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...