Age of Empires: Definitive Edition - Xbox One-ra is?

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 28.
  • Pletyka
Link másolása
Nyakunkon a felújított Age of Empires megjelenése, de úgy néz ki, a Microsoft eddig ügyesen titkolta, hogy a népszerű stratégiai játék nemcsak PC-re, de Xbox One-ra is megvásárolható lesz.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, az Age of Empires: Definitive Edition február 20-án jelenik meg. A hivatalos álláspont szerint a játék kizárólag PC-re készül, de egy most előkerült fotó alapján úgy néz ki, Xbox One-on is játszható lesz majd a korokon átívelő csatározás.

A képen jól látható, hogy az Age of Empires: Definitive Edition letöltőkódokat Xbox One-on is beválthatják a vásárlók. Ha abból indulunk ki, hogy a Halo Wars-sorozat is milyen sikeres volt a platformon és az irányítás problémáját is megoldották, ráadásul ismét felerősödtek azok a szóbeszédek, miszerint egér- és billentyűzettámogatást kap a konzol, akkor abszolút érthető lépésnek tűnik ez a Microsoft részéről.

A redmondiak egyelőre nem reagáltak a hírre.

10.
10.
McDuff
Szuper lenne! Most már még jobban várjuk!
9.
9.
FekaFOB
A BETA alapján is gyanús hogy igaz lehet, mert a menüben bizonyos opciók elérése olyan betűkre van beállítva (pl. Y) ami szerintem logikátlan lenne csak egér + billentyűzet esetén.
8.
8.
kopic
6.
6.
crytek
Inkább steamre jönne. Az age of 2 Hd 4.8+ milliós eladását sem a madarak hordták össze
4.
4.
codehook
3.
3.
mestermagyar
2.
2.
mestermagyar
#1: Szerintem a helyesegfogalmazás az hogy a Microsoft játékok a Microsoft store platformon jelennek meg.
1.
1.
Anti4730
Ha kijön xboxra is vajon cross platform cím lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...