26 percig mozog a Dynasty Warriors 9

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 29.
  • Videó
Link másolása
A Koei Tecmo legutóbbi sajtótájékoztatóján ott volt a Dualshockers csapata is. A srácok egy hosszabb gameplay videót rögzítettek a Dynasty Warriors 9 single-player kampányáról Xbox One X-en.

Az alábbi videóban Cao Cao szemszögéből nézhetünk bele a Dynasty Warriors 9 egyjátékos kampányának második fejezetébe. Jut idő egy kis felfedezésre is, de a hangsúly a masszív tömegcsatákon lesz, elvégre ez a sorozat védjegye.

Így néz ki a játék Xbox One X-en:

A Dynasty Warriors 9 február 13-án landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

5.
5.
kastorhun
Szomorú hogy az ilyen több száz fős sereges harcolós játékok nem igen vannak, pedig lenne ebbe kraft bőven.
4.
4.
#3: Ez egyaltalan nem igaz, de aki nem játssza, nem érti. Mondok egy példát: Van 20 palyaresz, a legtavolabbiba hirtelen reszfeladat kene, egy másikon a boss, egy harmadikon masik feladat, melyikre Menj? Ugy, hogy 10 "terem" fullra ellenféllel, elindulsz majd meg kene vedened valakit 5 "teremmel" arrébb, de ha itt nem gyakod le őket mas aktiválódik...kozben adhatsz parancsot a tabornokaidnak,de vajon melyik oldaná meg egyedul...stb. Inkabb stratégia es utana hack n slash, kb igy tudnam leirni...
3.
3.
Mortis
#2: ennek a sorozatnak igazából mindig is az volt a lényege hogy relaxálj egy kicsit és nyugiban apríts seregeket. bele lehet mélyedni bármelyik részébe, de a nyers játékmechanikán túl semmi sincs bennük - ez meg a nyitott világával gondolom mégüresebb lesz.
2.
2.
kirschakos
Hát ez nagyon gáz. Tényleg, hogy tudott ez 9 részt megélni?? Ahogy látom semmi kihívás, csapkodás ész nélkül... ez igen. Legalább az ellenfél is mutatna hajlandóságot arra, hogy visszatámadjon, de még az sincs benne :D - nem a boss fightra gondoltam ezzel. A zene se nagyon illik oda szerintem.
1.
1.
Darksiders84
Juj de forró és hogy tudott 9 részt megélni. Nem volt még ezzel a sorozattal dolgom régebben sem és nem is lesz. Inkább Onimusha jöhetne újra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...