Történetközpontú játékon dolgozik a Sega

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sega egy hivatalos közleményben jelentette be, hogy a tavaly októberben alapított londoni Interior Night csapatával közösen egy Quantic Dreamre jellemző, történetközpontú játékon dolgoznak.

A SEGA Europe frissen kiadott közleménye szerint a tavaly októberben alapított Interior Night csapata egy olyan akció-kalandjátékon dolgozik, ami a sztorimesélésre helyezi majd a hangsúlyt. A stílusválasztás nem a véletlen műve, a brigádot főleg olyan munkatársak alapították, akik korábban a témában otthonosan mozgó Quantic Dream csapatánál dolgoztak. A kommünikéből kiderül, hogy a csapatot emellett a Sonynál és a Slightly Mad Studiosnál is megfordult veteránok erősítik.

Caroline Marchal, a stúdió CEO-ja elárulta, hogy erősen építenek majd a történetmesélésre, így nemcsak a játékokért és a stílusért rajongóknak szól majd a program, hanem azoknak is, akik imádják a tévésorozatokat. Mint írják, a sorozat egy olyan médium, ahol több részen keresztül lehet összetett karaktereket és témákat bemutatni - hogy ez a játékban hogyan valósul majd meg, egyelőre rejtély, ahogy az is, hogy mikor és milyen platformra készül a projekt.

2.
2.
LexerTheFirst
Lesz egy Heavy Rain-szerű autós játék a God of War játékmenetével xD
1.
1.
GAMEROD
Jól hangzik, remélem a végeredmény is az lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...