Befutott az Ant-Man and the Wasp első előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően a mai napon végre befutott A Hangya folytatásának, az Ant-Man and the Waspnek az első előzetese. A teaser trailer lendületes, látványos és ismét szórakoztató filmet ígér.

Hiába volt problémákkal teli A Hangya forgatása, a klasszikus heist-mozik hangulatát megidéző végtermék üde színfoltja volt a Marvel moziverzumának. Az első rész már a film végi utolsó jelenettel vázolta, mi várható a folytatásban, most viszont azt is láthatjuk, milyen, amikor Hangya és Darázs párosa a rosszfiúkat üldözi. 

Természetesen mindenki visszatér az első epizódból, azaz Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña és Michael Douglas is. Hozzájuk csatlakozik majd Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne, Hannah John-Kamen, Walton Goggins és Randall Park.

A Hangya és a Darázs augusztus 9-től lesz látható a hazai mozikban.

7.
7.
Necreon
Az elsőnek szerintem egyetlen, de nagy baja volt az antagonista jellege. A színészt a House of Cards óta nagyon kedvelem - bár a neve nem jut eszembe ha megnyúztok sem, Peter Russo-t játszotta - és hozta is az Evil Corporation Man archetípust, de az "erejével" volt a bajom, hogy ő is összemegy picire egy ruhával, és akkor pici ember bunyó.

Ez olyan mint amikor a ZS kategóriás sorozatok hoznak mondjuk egy szuperhőst, legyen a tökéletes példa a Flash CW, és képtelenek BÁRMI mást kitalálni neki ellenségképnek mint önmaga gonosz változatát, értsd, másik gyors fickót, a.k.a. speedster-t. Én nem nézem de YouTube-on bele-bele néztem, egész évadok szólnak arról hogy fekete ruhás flash, zombi flash, páncélos flash, kiderül hogy alternatív jövőből jött gonosz flash, és akkor lehet újrahasználni 64x a ki fut gyorsabban akciót.

A pici ember vs pici ember ugyan ez. Superman-nél volt értelme mert Zod és a többi kriptoni is ugyanonnan jöttek, más faj, de amikor technológiáról és balesetekből származó erőkről beszélünk mint a kontextus, akkor dögunalom ez a tükörképpel harcolás. Lásd még az Edward Norton féle Hulk-ot, Abomination-el.

Ami nagyon jó megoldás szerintem az az "aszinkron" szituációk, harcok, olyan karakterek használata mint egymás ellenségei akik alapjaiban különböznek. Lásd Antman 1-ben a robotszárnyas fekete arc ellen, vagy Civil War-ban Antman vs Ironman, de már itt tartunk akkor Batman vs Superman.
6.
6.
Nem rossz film, egy próbát megér. Legalább láthatom megint Evangeline Lilly-t. D
5.
5.
Macifasz
Hát ez minden szempontból jobbnak ígérkezik annál a Rózsaszín Párducos hulladéknál, ami hamarosan a mozivásznakat koptatja. :-D Én már az elsőt is nagyon szeretem, és ez az előzetes is meggyőzött.
4.
4.
apax3
#2: Már nem azért,de a Thor-ban nagyon erőltetettek voltak a "poénok"-meg amúgy egy Ragnarököt elviccelni!? Emberek,Istenek meg egyéb lények halnak meg,mégis hogy lehet ezzel/azzal tréfálkozni?
3.
3.
PaprikaJancsi
Ez sem fogja bővíteni a jó filmek listáját :D elég középszerű (és már a trailer is unalmas volt, hogy fog ez működni két órában XD)
2.
2.
Hát ez nagyon faszán néz ki X'D
Thor is tavalyi év egyik legjobbja volt, poénok miatt, itt is rágyúrtak erre látom, remélem fullon lesz.
1.
1.
Gykrizsi
Hát ennek se sok szükségét érzem, az a ház zsugorítos jelenet meg tök gagyi szerintem. Ebből egy rész bőven elég volt szvsz, egy darázs miatt nincs szükség még egyre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...