Murderous Pursuits - orgyilkosságok a léghajón

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 31.
  • Bejelentés
Link másolása
A Blazing Griffin csapata egyedi koncepciót vonultat fel a többjátékos módra kihegyezett Murderous Pursuitsben. Egy viktoriánus korabeli léghajón kell feltűnésmentesen likvidálnunk más játékosokat.

A játék egy alternatív viktoriánus korban játszódik, az időutazás már lehetséges, a gazdagok pedig repülő luxusléghajókon smúzolhatnak. A Murderous Pursuitsben egy rejtélyes alak, Mr. X. felhívására nyolc embert kell megölnünk, lehetőleg úgy, hogy ne keltsünk feltűnést. A dolog pikantériája annyi, hogy a hajó tele van ártatlan NPC-kkel, nem tudhatjuk előre, hogy rajtunk kívül ki az orgyilkos.

Ugye ismerős a képlet a 2006-os The Shipből? Hasonlóan jó móka volt az Assassin's Creed: Brotherhood multiplayere is.

Amikor változatos eszközökkel megölünk valakit, többféle jelmezt ölthetünk magunkra - hasonlóan a Hitmanhez. Ha szorul a nyakunk körül a hurok, villanógránátot is bevethetünk, de simán ki is pofozhatjuk magunkat a slamasztikából. Ha túl nyíltan gyilkolunk, akkor tálcán kínáljuk fel magunkat az ellenfelek előtt.

A Murderous Pursuits márciusban landol PC-n.

3.
3.
LexerTheFirst
#1: Nyugi, indie játék, ha sok pénz lesz belőle akkor lehet leportoljál konzolokra is ;-)
2.
2.
user101
A Dishonored világát nagyon imádtam és most másodikra immár a Bioshock ( remaster ) is tetszik... Kár, hogy indie és multi only. Egy ilyen klasz kis single cuccnak nagyon tudnék örülni ! :(
1.
1.
zozo76hun
nem rossz kocepcio, meg maga az idosik. kar hogy xbox-ra nem jon... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...