PC-re és Switch-re is jön a Crash-trilógia?

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 5.
  • Pletyka
Link másolása
Eddig is esélyes volt, hogy a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy más platformokra is ellátogathat. Ezúttal egy hivatalos ajándéktárgyakkal foglalkozó cég leplezte le az új verziókat - egyelőre csak a PC-t és a Switch-et említik.

Gyakorlatilag eddig sem csinált titkot abból az Activision, hogy a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyt más platformokra is kihozza. A hivatalos álláspont az volt, hogy "először" PS4-re jön a játék, és utána majd meglátjuk, mi lesz a többi verzióval.

A licencelt merchandising termékekkel foglalkozó európai GB Eye menedzserének hivatalos sajtóanyaga szerint a gyűjtemény még idén napvilágot lát PC-n és Nintendo Switch-en. A folytatás pedig 2019-ben érkezik majd.

Az Activision egyelőre nem kommentálta a hírt, de nem lennénk meglepve, ha az elkövetkezendő hetekben-hónapokban kiderülne valami.

14.
14.
pkflavio
#13: Szerintem jönni fog, nincs a dobozára feltüntetve a szokásos “ only on playstation”
13.
13.
PaprikaJancsi
#12: Vagy simán nem jön egyikre sem
12.
12.
delphijos
#8: Én ezt a "cikket" én azért nem tekinteném hivatalos sajtóanyagnak. Tulajdonképpen még se a pc se a switch sincs hivatalosan megerősítve. Simán jöhet one-ra is.
11.
11.
Gamelord
#8: Lehet van benne valami, viszont jelen pillanatban elég kevés fejlesztő van akinek ne lenne érdeke switchre dobni a játékát.
10.
10.
rayden02
A játék (mióta az actinál van) time-exclusive volt a bejelentés óta, csak idő kérdése volt hogy mikor jön ki más platformokra is!
9.
9.
PaprikaJancsi
#7: Valószínűleg ő nem engedte, ha tényleg nem jön boxra (bár kétlem). Az Activion csak akkor nem fossa minden egyes platformra ki a játékát, ha valaki fizet neki érte.
8.
8.
Gykrizsi
#7: Ezt értem, de azért most mi mást tudsz erre jelen esetben mondani. Mert ha meg csak a pc lenne, de ha switchre is jön azért az már más
7.
7.
delphijos
#6: Mi az hogy nem engedte? A CB már 2008 óta az Activision érdekeltsége. És volt CB game 360-rá is.
6.
6.
Gykrizsi
#5: Hát ha ez igaz, akkor gondolom a Sony nem engedte, bár ha switchre is jön, akkor fura lenne (olcsó húzás) . Én mondjuk azt is furcsálnám, ha akármire kijönne.
5.
5.
kopic
4.
4.
zsocc-nrg
Remélem igaz! :D Instant vétel!
3.
3.
DarkLord
Akkor még gyorsan el kell adni a ps4-es játékot, hogy érjen is valamit :) Pc-re kidobják utána 10 fillért nem fog érni, amint feltörik.
2.
2.
LexerTheFirst
#1: Switchre valóban jó lenne ha jönne!
1.
1.
Yanez
Helyes! Már előbb is jöhetett volna más platformokra!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...