Frissítve: A Black Ops 4-et kapjuk meg idén?

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 6.
  • Pletyka
A legutóbbi találatai alapján megbízhatónak számító iparági bennfentes, Marcus Sellars szellőztette meg, hogy idén a Call of Duty: Black Ops negyedik részére számíthatunk majd, ami Nintendo Switch-en is tiszteletét teszi.

Az idei Call of Duty-epizódot a Treyarch szállítja, kérdéses volt azonban, hogy a plafonig tolt harmadik rész után a Black Ops-sorozatot viszi-e tovább a csapat. Nos, ha hihetünk a legfrissebb pletykáknak, akkor igen, a Call of Duty: Black Ops 4 ráadásul PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switch-re is megjelenik majd.

A hírt Marcus Sellars szellőztette meg, aki leginkább Nintendo-fronton van képben, korábban a Dark Souls felújított változatáról és a Nintendo Labóról is ő pletykált először. A mostani tweetjéből az derül ki, hogy bár a Black Ops folytatása a modern hadviselést használja majd körítésként, a jetpackes ugrabugrát elfelejthetjük, emellett azt is megtudtuk, hogy a Switch-változat - amit egy külön cég fejleszt - DLC- és HD Rumble-támogatással érkezik, és mozgásérzékelős funkciókra is számíthatunk.

Mindez persze masszív pletyka, kéretik fenntartásokkal kezelni az itt leírtakat!

Update! A híreket az Eurogamer is megerősítette a saját forrásaival, a lap szerint valóban a Call of Duty: Black Ops negyedik részére számíthatunk idén. A Switch-specifikus részleteket azonban még nem tudták igazolni a srácok.

22.
Necreon
#21: Mondjuk Vietnámot szerintem ne várj. Érzékeny téma az amerikaiaknak hogy szétrúgták a seggüket, márpedig ők adják a piac túlnyomó többségét. Szerintem az erre való érzékenység ebben az elbaszott túlérzékeny PC világban (nem platform, nyilván) tetőfokára hágna, nem a legjobb üzleti döntés talán belevágni. Nem véletlen hogy a Vietcong 2 óta semmi nincs a témában, a Battlefield is csak egy multis map pack-et mert bevállalni, semmi kampányt.
21.
#15: Sztem ez eros tulzas, sokan vartak vietnamot vagy modern (nem sci-fi) erat, ugyanannyian kb, mint akik a vh-t.
20.
Necreon
Orvosi eszközökkel kimutathatatlan az a változás ami a hír hallatán bekövetkezett a pulzusszámomat tekintve.

Az elsőt utólag bepótoltam 5 dolcsiért. Ennyit is ért. A másodikban steam szerint van 3 órám, ez alatt szerintem 4 idősíkon fordultam meg a Föld 13 pontján, megmondom őszintén fogalmam se volt már miről szól vagy mi történik (nem nyelvtudás hiánya, hanem hogy 10 percet nem játszottál SOHA anélkül hogy ne teleportálna el más helyszínre, más karakterekhez, más idősíkokba), kidobtam. 7 eurót adtam érte, nem érte meg.
19.
iPatrick
#18: Teljes egyetértés :D Zombimészárlás at its best!
18.
Ha ez tényleg mindennel együtt megjelenik switchre és még jól is fog menni, tuti veszek egyet a napi szarásokhoz.
17.
NemecsekErno
Hurrá, ez egy mekkora jó hír!!!
A MW epizódok voltak a széria egyik legjobb darabjai. Ha tényleg nem a robotos, lézerrel lövöldözős f....gokat folytatják, hanem a modern irányvonalat, akkor az imáim meghallgatásra találtak.
Még a végén megint CoD-ot veszek.
15.
dante92
Ha lenne egy kis eszük, akkor folytatnák a World War-t. Úgy is 2.VH-ban ég a világ.
13.
duality666
#10: Csak ki a faszt érdekel a single? XDDD
10.
crytek
Jöhet. Egyszerűen bármit csinálnak a single mindig szarrá verzi hangulatban pörgésban a BF-eket!
8.
Dave567
#3: Igen!!!!!!! Kb mint Te is....
Melyik játék nem érett meg a pusztulásra, kíváncsi vagyok, kivéve amik most fognak ki jönni.
Multi játékot kérek.
7.
shatterhand
#3: Neked nem jon be,meg meg 50millio masiknak. 10-30millionak meg igen.
4.
zozo76hun
nemkell. megvettem az bo1-et, jo volt, bo2-t, turheto volt. megvettem a bo3-t, szornyu. tobb nem kell belole.
3.
deathdave42
a COD megérett a pusztulásra ! nem tudok egy olyan pozitivumot sem mondani , amiért az ember fia játszana vele ... (pedig szerettem cod2, mw2 mw3 ) lassan már csak az értelmi fogyatékosok fognak vele "játszani"
2.
Neo1989
Inkább a klasszikus háborúkat hozzák mer arra van igény.
1.
FiveSalmon69
Ez kB úgy hangzik mintha lenne a polcon meg hat, oszt csak leemelnek egyet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...