Egymillió csalót bannoltak a PUBG-ből januárban

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 5.
  • Hír
Link másolása
Hiába a készítők igyekezete, még mindig hemzseg a csalóktól a PlayerUnknown's Battlegrounds. Az anti-cheat megoldást szállító BattlEye szerint több mint egymillió cheatert bannoltak a játékból - csak januárban.

Az óriási rajongótáborral rengeteg csaló is jár, legalábbis a PlayerUnknown's Battlegrounds fejlesztőit folyamatos intézkedésre késztetik a cheaterek.

Hogy érzékeltessük az arányokat: a játék anti-cheat megoldását szállító BattlEye szerint csak januárban egymillió PUBG-játékost bannoltak ki csalás miatt. Ráadásul nem úgy tűnik, hogy minden rendben lenne, a srácok szerint"a helyzet egyre fokozódik".

A BattlEye egyébként novemberben és bő két hete is arról számolt be, hogy 100 ezer csalót tiltott ki a játékból egyetlen hullámban.

44.
44.
almaspite
#36: Húha ezt magyarázni kell valakinek.

https://www.youtube.com/watch?v=a0kfuH7G_Pw
https://www.youtube.com/watch?v=ONzPzLzDykU
https://www.youtube.com/watch?v=9qbp2F-wN5M
https://www.youtube.com/watch?v=wAWihvzHdjU

Nem kell aggódni a magyarok se sz*rok.

Oroszokkal meg hát sokan vannak, és aki volt sok orosz közelébe, biztos érzet egy kis sötétséget. Ilyen nagy nép esetében biztos van számos kivétel, de valamiért játékokba nem veszed észre, mert azok érdekes módon folyékonyan tudnak kommunikálni angolul. Ezt semmi rasszizmus nélkül állíthatom neked.
39.
39.
Ooorky
#31: WoT-ban anno meccs elején "Siemka".
Egyet jelentett azzal, hogy kikaptunk :D
38.
38.
hadzsime
#34: Hát igen, mi sem maradtunk le sokkal.
Én megmondom őszintén, nem szerettem, ha a haverokon kívül más magyar csapattársaim voltak. Ha valaki látta a nevemet és megkérdezte, hogy magyar vagyok-e, akkor inkább beírtam, hogy "Kocham kozy molestowac!". A magyarok nem értették, a lengyelek pedig jót röhögtek rajta :D
34.
34.
Shannaro
#31: Pedig vissza kéne térned, a lengyelek már kikoptak, most a magyarok viszik a prímet.
33.
33.
Firsttime
#31: Overwatchban az oroszok szörnyűek...
32.
32.
#26: Mi ez a sírás, nap kommentje.
30.
30.
markoci555
látom a kommentekben megy a china region lock, amit egy ideig nem értettem steamen se mert azzal van tele mindden pubg-vel kapcsolatban

ugyan azt gondolom mint páran itt, miért egy országot kéne különvenni ha sok ott a csaló? Nem azért kéne különválasztani hogy ne legyen nagy a ping?

A magyar mozizós, torrentezős cucc eléggé hasonlít. Már rég hallottam, szóval lehet nem is aktuális, de fogalmam nincs mert nem érint, nem járok moziba, de Magyarországon később jelentetik meg a moziban a filmeket, mert sokan letorrentezik a *** mozisat? Nem a kamerát kell elvenni a palitól, hanem egy egész országot megszívatni, ezt akarják most is a kínaiakkal.
29.
29.
markoci555
megint egy kb semmitmondó hír
persze, irtózatosan nagy szám, és mindig örülni kell ha csalókat dobnak ki
de:
mit jelent ez? mennyi az össz regisztrált játékos? keresés után biztos megvan de miért nem lehet beírni?
Mennyit tiltottak ki eddig? Vagy ez az anti cheat most lett bevezetve náluk?

Egyébként ha jól rémlik a battleye név, nekem rossz tapasztalataim vannak egy másik játékban, nem kitiltva lettem, de egy csomó mindenért "ki van akadva" a program
28.
28.
CitromH
24.
24.
CitromH
#22: Ez nagyon érdekes.. Forrást kérek hozzá, mert pletykának tűnik.

Annó a wowban valóban volt fizetett farmolás, mert a kínai munkaerőpiacon ez egy aránylag nyugis, és mégis jól fizető állásnak minősült. A gold sellerek nagyon szépen megéltek belőle. Most már nem tudom ez a biznisz mennyire kifizetődő, lévén egy valamirevaló felszerelés megszerzése nem igényel erőfeszítést. Az arany "inflációja" olyan mértékű lett, hogy előfizetést is lehet venni belőle, csak hogy csökkenjen a mennyisége a virtuális "gazdaságban".

PUGB nincs meg, nem tudom, hogy van-e bármi amit farmolni lehet és el tudnak adni, természetesen a csalószoftwareeken kívül.
20.
20.
19.
19.
latis666
Ezt nem értem. Ha egymillió játékost bannolnak egy online játékból akkor az az egymillió ember dobhatja ki a játékot? És ha igen és megveszi újra akkor viszont a készítő bezsebeli még egyszer a játékok árát ami hatalmas pénz. Tehát csalókat bannolni jó bevételi forrás... Vagy nem?
18.
18.
zozo76hun
hetvegen nyomtuk a haverral a pubg-t (xboxonex), hat igaza van aki nyivakol az fps miatt. maga a jatek tenyleg marha jo, de olyan optimalizalatlan hogy az valami krimi. nyilvan az ms eroltette bele a 4K-t, ami nem is lenne rossz ha legalabb fixen tartana a 30fps-t, de nem, nincs meg mindig es ugye random akad idonkent. kene bele egy kapcsolo hogy vissza lehessen venni fullHD-re amig nem optimalizaljak rendesen.
14.
14.
GAMEROD
Inkább az oroszok csalnak, de ők látványosan. Pont erről beszéltem múltkor, ezért nem élem bele magam az onlie játékokba. Egy automata célzás és automata lövés plusz radar aztán hullik az ellenfél mint a legyek.
11.
11.
Blazkowicz
Az egy dolog, hogy tiltva vannak a játékból, de attól még ez a sok nyomorék ugyan azon a bolygón van velünk... :(
9.
9.
zozo76hun
gondolom ez a pc-s verziot erinti (mint mindig)...
5.
5.
FiveSalmon69
Ahhoz sincs köze senkinek h te mit kompenzálsz haver. Gáz vagy. Csináld otthon egyedül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...