Conan-sorozatot készít az Amazon

  • Írta: Shifty
  • 2018. február 6.
  • Cooltúra
A Deadline értesülései szerint az Amazon Studios Robert E. Howard népszerű barbár kalandora, Conan főszereplésével készít egy sorozatot. A projekten a szakma jól ismert emberei dogoznak.

A Deadline jelentette, hogy az Amazon Studios a Gyűrűk Ura-sorozat után egy másik népszerű fantasy univerzumra is lecsapott, így készül a Conan-sorozat. A projektet a Colony társalkotója, Ryan Condal vezényli majd, többek között azzal a Miguel Sapochnikkal az oldalán, aki a Trónok harca több népszerű epizódját (“Hardhome”, “Battle of the Bastards,) is rendezte. A produceri teendőket is a szakma egyik jeles képviselője látja majd el, hiszen a Fargo és A szolgálólány meséje egykori producere, Warren Littlefield kapta a nemes feladatot.

Robert E. Howard 1932-ben megálmodott univerzuma és annak hőse, Conan nem először kap mozgóképes feldolgozást, hiszen 1982-ben és 1984-ben maga Arnold Schwarzenegger játszotta el a barbár hőst, hogy aztán 1997-ben egy animációs sorozatban a gyerekek is megismerkedjenek vele. Később számos játékadaptáció és újabb filmes próbálkozás tett kitérőt Howard könyörtelen világában.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
3.
silkgoat
Fuuu, mehet minden epizodban valami jo kis lopas es heist, persze kardozassal es csocsokkel. Legyen rendes 18+-os mar. Vagy legalabb egy 16+-os, ami melto Conan-hoz es az univerzumahoz.
2.
Hab
Remélem végre kapunk egy kék szemű Conan-t, és legalább olyan véres lesz mint az első film.
1.
Stack
Tényleg ebből még TV sorozat is volt anno :-)
http://www.imdb.com/title/tt0120569/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...