Már 26 millió PUBG talált gazdára

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 7.
  • Biznisz
Link másolása
Érdekes statisztikát tett közzé a PUBG Corp., amiben azt is elárulta, hogy már 26 millió kópia talált gazdára a PlayerUnknown’s Battlegroundsból PC-n és Xbox One-on. Gondoltátok volna, hogy 130 millió csirkét fogyasztottak el a játékosok?

Szinte minden hétre jut némi PUBG-rekord. A Steamen már régóta vezeti a játék az aktivitási toplistát, de a készítők legújabb infografikája már konkrét eladási adatokat is közöl. Eszerint a PlayerUnknown’s Battlegroundsból 26 millió kópia kelt el PC-n és Xbox One-on együttvéve.

A játékosok több mint 2,7 milliárd órát töltöttek a Battle Royale-anyaggal, és több mint 130 millió csirkét tömtek magukba a karakterek. A Valve platformján egyidejűleg 3,1 millió felhasználó múlatta az idejét a játékkal csúcsidőben.

A legkedveltebb fegyver az M416-os, míg UAZ-zal szeretnek a legtöbbet utazni a játékosok. A megjelenés óta 2,3 milliárd care-csomagot szállítottak le.

Január végén 4 milliós játékosbázissal tetőzött a PUBG Xbox One-on. Február 20-tól egyébként egy új konzolcsomag érkezik a játékkal, amely egy 1 TB-os Xbox One S-t és a játék letöltőkódját tartalmazza 299,99 dollár fejében.

48.
48.
Yanez
Amikor kiadták a két BETA konzolt nem volt gond, most pedig a PUBG miatt sírtok? 8P
46.
46.
PaprikaJancsi
#43: Szerintem nincs vele baj, korrekt. Szerinted van vele baj, nem korrekt. A tiéd rendes vélemény, az enyém szépítgetés. Mond már el, hogy ebben mi a logika. Ha valakinek nem az a véleménye mint neked, akkor az szépítget ? Minek hozzak hasonló példát, az hogy nem szokás, az mióta jelenti azt, hogy nem is szabad. Kiadták, mindent ráírtak amit kell, és kész. Nem kell ezt túl ragozni.
43.
43.
delphijos
#40: "Igen, nem kell szépítgetni"

Valahogy úgy tűnik mégis ezt csinálod. Egy BETA szoftvert nem szokás boltban árulni, ez minden csak nem "korrekt". Mondjál már hasonlóra példát...

A Sony már azért pénzéhséggel lett vádolva mert ki mertek jönni egy módosított VR szemüveggel....
40.
40.
PaprikaJancsi
#39: Igen, nem kell szépítgetni. Az MS korrekt mód mindent rá írt (többször is). Az, hogy ez valakinek nem tetszik az egy szubjektív dolog.
39.
39.
delphijos
#36: Most tényleg komolyan, nem foglalkozom a továbbiakban a dologgal, de ne magyarázd már meg nekem hogy bemész a boltba, és gondolnod kéne arra hogy egy játék BETA. És hogy utána nézz mit jelent a - ha laikusként olvasnám - megtévesztő "Game Preview Edition" elnevezés. Az van hogy még EZEN AZ ÁRON is meg akarják lovagolni a PUBG népszerűségét. Kár ezt szépítgetni. Ezt igenis az MS-nek lehet felróni. Egy nem végleges játékot konzolra, BOLTBAN árulni nem túl elegáns. Szerintem.
38.
38.
PaprikaJancsi
#36: De szerintem még lehet, hogy részletezve is van a dobozon. Erre most már annyira nem emlékszem.
37.
37.
PaprikaJancsi
#31: Ezt a „csillió multiplatform cím eladja a konzolt” részre írtam. Ennek nem volt köze a early, preview dolgohoz.
36.
36.
PaprikaJancsi
#29: Utána kell nézni a dolgoknak, ennyi, ezt nehogy már az MS-nek rójuk fel könyörgöm.
31.
31.
delphijos
#24: Ez is hogy jön ide? Nem az a bajom hogy miért népszerű játékkal adják a konzolt...
Ha a BETA Call of Duty WWII-vel adták volna, ugyanúgy nem értenék vele egyet.
29.
29.
delphijos
#22: "de ott az Early Access mint kibújó"

Bocs, de én azt mondom, hogy digitálisan aki Early Acces-ben vásárol, az azért tudja mit vesz. De egy LEMEZES, vagy BUNDLE kiadás azért egész más. A "Game Preview Edition" is elég hogyismondjam.. elnevezés, aki boltban vásárol ( akár ajándékba veszi ) , közel sem biztos hogy sok emberenek ebből leesik neki hogy ez egy BETA állapotú játék.
28.
28.
delphijos
#20: A No Man Sky egész más tészta. Teljesen más lett a game mint amit ígértek, az csak szimplán ROSSZ játék volt. Amúgy kapta is az ívet a Sony, pedig ez nem az ő játékuk volt, csak besegítettek amikor a HG-nek gondjai lettek ( azt remélték hogy valami jó cucc lesz, de biztos megbánták a végén ).
27.
27.
PaprikaJancsi
#26: -tudom három a magyar igazság (ott maradt véletlenül)
24.
24.
PaprikaJancsi
#17: Igen, a multiplatform címek is nagyon fontosak egy konzol eladásainál. Ezt mindkét cégnél jól látni. Viszont a cégek azzal, adják el a konzoljukat, ami népszerű. A PUBG marha népszerű, ezért is árulják vele az Xbox-okat.
Sony sem hülye, ősszel nem Knack 2-vel egybecsomagolt konzolt dobott ki, hanem Call of Duty WWII-vel. Mert ő is azzal reklámozza a gépét, ami népszerű. Ennyire egyszerű, nincs semmi szemellenző, szimplán bele kell gondolni a dolgokba.
23.
23.
PaprikaJancsi
#17: Egy PUBG-t meg egy God of War-hoz hasonlítani nettó baromság. A PUBG divat játék, tökmindegy milyen, hogy fut...stb.. mert veszik, mert ez a menő. A Sony nem hülye, hogy kiadjon egy God of War játékot félkész állapotban, mert nem egy olyan játék, ahol ez eljátszható...és rohadtul nem lett volna pénzéhes japánozás, mert egy ilyen lépéssel marha sok vásárlót vesztettek volna el. Elég mondjuk körbenézni, hogy milyen játékok vannak/voltak early access-ben...PUBG, DayZ, Subnautica, The Forest, Astroneer...stb...és nyugi, nem fogsz találni komoly sztori orientált AAA címeket közötte. Vagyis nem pénzéhesek, hanem hülyék lennének.
22.
22.
PaprikaJancsi
Nem értek egyet. Ez egy early access játék, ami nem valami patika állapotban jelent meg, optimalizálatlan volt. Ennyi, de ott az Early Access mint kibújó, az már más dolog, hogy személy szerint elítélem. Viszont azt kaptad, amiért fizettél, csak még nincs teljesen kész, amit az ember vállal, ha vesz egy Early Access címet. Vagyis aki emiatt szarozza az MS-t, hogy az early access cím miért nem tökéletes, az először is gondolkozzon el, hogy mi mit jelent.
A No Man Sky az más, ott baromira nem azt kaptad, amiért fizettél, de ebbe most nem mennék bele.
20.
20.
zozo76hun
#17: ez mar megjatszotta a NO MAN'S SKY-al. igaz, hivatalosan nem early access volt, valosagban viszont... :)
19.
19.
Yanez
#17: Pontosan ez jutott eszembe lol! :D
17.
17.
delphijos
#16: Hú basszus mit kapott volna a Sony ha mondjuk kijön karácsonykor a beta GOW bundle-al, és a játék tényleg beta fázisban is lett volna..... Lett volna itt "pénzéhes japán g,,cik" meg minden... Csak szólok. Mert mindíg az a vád hogy a Sony hívők szemellenzősek. Meg különben is, nem az a mondás hogy ott a csilló multiplatfor cím, az is eladja a konzolt?
16.
16.
PaprikaJancsi
#9: Szerintem egyáltalán nem gáz. „Megvette” az MS, hatalmas hype övezi, érthető, hogy minden módon promozni akarják magukat vele.
14.
14.
GAMEROD
#8: Akinek nem inge, úgysem nem veszi magára. Akiket pedig az orruknál fogva vezetnek azokról mindig is ez jött le. Mérges 12 éveseket pedig nem tartok oroszlánnak.
13.
13.
Krekk
#11: vitte az S-is szépen, csak a repülőből kiugorva volt rosszabb. Meg hát csúnyább volt. De totál játszható volt.
9.
9.
delphijos
Azért azt egy kicsit gáznak találom hogy dobozosan meg bundle-ban is nyomnak egy Preview-ben levő játékot. Van ONE-om szóval ez nem fika, de ez azért ciki.
8.
8.
frankdelgado
#6: Mondjuk ezzel a tré dumàval te húztad meg az oroszlàn bajszàt...
5.
5.
Chrysh
#1: Ettől függetlenül a többi fejlesztő "innovatív" Battle Royale-jától hadd ne kelljen hanyatt esnem, mert az az esetek nagy többségében nem teljesítmény.

Valami új ötlet lenne ezekben a játékokban és azt mondom, hogy f*szák. Ezért érdekelne a Hunt Showdown, ahol az egész cucc meg van spékelve egy kis szörnyvadászattal, valamint a Fortnite se tűnik rossznak, mert ott pedig az építkezés nyújtotta lehetőség számít jónak.

De ha semmi új nincs ezekben, akkor ugyanúgy meg fogják szívni, mint ahogy megszívta a Paragon, Battleborn, Gigantic (és a Lawbreakersre is ilyen sors várhat) az only multiplayer-fps-moba-tökömbojtja hullám idején, ami az Overwatch után tört elő
3.
3.
GAMEROD
A mainstream tömeg köztudott hogy csekély intelligenciával rendelkezik, Hitler is leírta a Mein Kampf-ban. Ez nem is baj, mert mióta világ a világ így van. Csak ne menjen más rovására ami szűkebb, de valamivel igényesebb osztályt elégít ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...