Már 26 millió PUBG talált gazdára

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 7.
  • Biznisz
Érdekes statisztikát tett közzé a PUBG Corp., amiben azt is elárulta, hogy már 26 millió kópia talált gazdára a PlayerUnknown’s Battlegroundsból PC-n és Xbox One-on. Gondoltátok volna, hogy 130 millió csirkét fogyasztottak el a játékosok?

Szinte minden hétre jut némi PUBG-rekord. A Steamen már régóta vezeti a játék az aktivitási toplistát, de a készítők legújabb infografikája már konkrét eladási adatokat is közöl. Eszerint a PlayerUnknown’s Battlegroundsból 26 millió kópia kelt el PC-n és Xbox One-on együttvéve.

A játékosok több mint 2,7 milliárd órát töltöttek a Battle Royale-anyaggal, és több mint 130 millió csirkét tömtek magukba a karakterek. A Valve platformján egyidejűleg 3,1 millió felhasználó múlatta az idejét a játékkal csúcsidőben.

A legkedveltebb fegyver az M416-os, míg UAZ-zal szeretnek a legtöbbet utazni a játékosok. A megjelenés óta 2,3 milliárd care-csomagot szállítottak le.

Január végén 4 milliós játékosbázissal tetőzött a PUBG Xbox One-on. Február 20-tól egyébként egy új konzolcsomag érkezik a játékkal, amely egy 1 TB-os Xbox One S-t és a játék letöltőkódját tartalmazza 299,99 dollár fejében.

50.
delphijos
#49: Na ez mondjuk megint nagy igazság. És azoknak még csak az a mentségük sincs hogy nem véglegesek.....
49.
cod4O
#47: Az a poén,hogy a sony meg az ms van elővéve,holott annyi félkész ganét árultak már a boltba meg online hogy az nem is igaz.........Persze az természetes a népnek mert "AAA"
48.
Yanez
Amikor kiadták a két BETA konzolt nem volt gond, most pedig a PUBG miatt sírtok? 8P
47.
Tuco
#46: Egyébként sztem.a sony is kiadta volna ha nem lenne ms exclusive amekkora PUBG őrület van mostanság.
Mondjuk ez nem mentség az ms-nek de ezek a cégek már sokszor bizonyitották,hogy a profit érdekében bármire képesek.
46.
PaprikaJancsi
#43: Szerintem nincs vele baj, korrekt. Szerinted van vele baj, nem korrekt. A tiéd rendes vélemény, az enyém szépítgetés. Mond már el, hogy ebben mi a logika. Ha valakinek nem az a véleménye mint neked, akkor az szépítget ? Minek hozzak hasonló példát, az hogy nem szokás, az mióta jelenti azt, hogy nem is szabad. Kiadták, mindent ráírtak amit kell, és kész. Nem kell ezt túl ragozni.
44.
Tuco
#42: Igen akkor is leírtam volna!
Akik itt ismernek a fórumon azok tudják,hogy nem vagyok elfogult és a sony is megkapja tőem ha megérdemli. Pont a múltkor kérdezett rá erre privátban solomon,hogy mi volt az összezördülésem martinnal a psc-n. Mert ott is leirtam a véleményem a no man's sky-al kapcsolatban.
43.
delphijos
#40: "Igen, nem kell szépítgetni"

Valahogy úgy tűnik mégis ezt csinálod. Egy BETA szoftvert nem szokás boltban árulni, ez minden csak nem "korrekt". Mondjál már hasonlóra példát...

A Sony már azért pénzéhséggel lett vádolva mert ki mertek jönni egy módosított VR szemüveggel....
42.
PaprikaJancsi
#41: Azért kíváncsi lennék, hogy ha a Sony csinálta volna ezt, akkor is leírtad volna azt a hülyeséget, hogy nincs ráírva a dobozra, és hogy ez így nem korrekt...
41.
Tuco
#40: Azért kiváncsi lennék,hogy ha a sony csinálta volna ezt akkor is ez lenne-e a véleményed....
40.
PaprikaJancsi
#39: Igen, nem kell szépítgetni. Az MS korrekt mód mindent rá írt (többször is). Az, hogy ez valakinek nem tetszik az egy szubjektív dolog.
39.
delphijos
#36: Most tényleg komolyan, nem foglalkozom a továbbiakban a dologgal, de ne magyarázd már meg nekem hogy bemész a boltba, és gondolnod kéne arra hogy egy játék BETA. És hogy utána nézz mit jelent a - ha laikusként olvasnám - megtévesztő "Game Preview Edition" elnevezés. Az van hogy még EZEN AZ ÁRON is meg akarják lovagolni a PUBG népszerűségét. Kár ezt szépítgetni. Ezt igenis az MS-nek lehet felróni. Egy nem végleges játékot konzolra, BOLTBAN árulni nem túl elegáns. Szerintem.
38.
PaprikaJancsi
#36: De szerintem még lehet, hogy részletezve is van a dobozon. Erre most már annyira nem emlékszem.
37.
PaprikaJancsi
#31: Ezt a „csillió multiplatform cím eladja a konzolt” részre írtam. Ennek nem volt köze a early, preview dolgohoz.
36.
PaprikaJancsi
#29: Utána kell nézni a dolgoknak, ennyi, ezt nehogy már az MS-nek rójuk fel könyörgöm.
35.
cod4O
Most ha az összes fogalmakat félretesszük Beta,early acces stb,akkor jelentek már meg sokkal katasztrófább játékok is a dobozhoz csomagolva.Már annyi fogalmat kitalálnak a fejlesztők,hogy ezzel pszichológiai karámba teszik a birkákat.
34.
cod4O
egyébként a cikkhez szólva nincs benne semmi meglepő.Jelezve is van,hogy milyen fázisú programmal van dolga a leendő vásárlónak.Ennyi.
33.
delphijos
#30: Szerintem ott mivel teljesen külső csapat volt, elcseszték a "kontrollt", hogy komolyan figyeljék hogy hogy is áll a fejlesztés. És nem is lett jó vége. Jogos is a szemrehányás.
32.
cod4O
#30: A pláne az egészben,hogy a marketingért is a sony felelt később ugyan elismerték,hogy nem volt megfelelő.(tudták azt,hogy nem is lesz megfelelő)
31.
delphijos
#24: Ez is hogy jön ide? Nem az a bajom hogy miért népszerű játékkal adják a konzolt...
Ha a BETA Call of Duty WWII-vel adták volna, ugyanúgy nem értenék vele egyet.
30.
cod4O
#28: Egyetértek abban,hogy ott maga a játék volt pofára esés,de ez nem úgy működött,hogy szegény sony azt sem tudta miről van szó aztán hirtelen meglepődtek.Lévén kiadók voltak és ők finanszírozták a játékot is.
29.
delphijos
#22: "de ott az Early Access mint kibújó"

Bocs, de én azt mondom, hogy digitálisan aki Early Acces-ben vásárol, az azért tudja mit vesz. De egy LEMEZES, vagy BUNDLE kiadás azért egész más. A "Game Preview Edition" is elég hogyismondjam.. elnevezés, aki boltban vásárol ( akár ajándékba veszi ) , közel sem biztos hogy sok emberenek ebből leesik neki hogy ez egy BETA állapotú játék.
28.
delphijos
#20: A No Man Sky egész más tészta. Teljesen más lett a game mint amit ígértek, az csak szimplán ROSSZ játék volt. Amúgy kapta is az ívet a Sony, pedig ez nem az ő játékuk volt, csak besegítettek amikor a HG-nek gondjai lettek ( azt remélték hogy valami jó cucc lesz, de biztos megbánták a végén ).
27.
PaprikaJancsi
#26: -tudom három a magyar igazság (ott maradt véletlenül)
26.
PaprikaJancsi
#25: Hatalmas betűkkel van ráírva a cím alá, hogy Game Preview-ban van a játék. Sőt alulra jobb oldalt, még egyszer le van írva. Tudom három a magyar igazság, és ez csak a doboz eleje, de biztos vagyok, hogy a hátuljára is rá van írva. Kicsit utána kéne nézni a dolgoknak. ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...