Már 26 millió PUBG talált gazdára

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 7.
  • Biznisz
Érdekes statisztikát tett közzé a PUBG Corp., amiben azt is elárulta, hogy már 26 millió kópia talált gazdára a PlayerUnknown’s Battlegroundsból PC-n és Xbox One-on. Gondoltátok volna, hogy 130 millió csirkét fogyasztottak el a játékosok?

Szinte minden hétre jut némi PUBG-rekord. A Steamen már régóta vezeti a játék az aktivitási toplistát, de a készítők legújabb infografikája már konkrét eladási adatokat is közöl. Eszerint a PlayerUnknown’s Battlegroundsból 26 millió kópia kelt el PC-n és Xbox One-on együttvéve.

A játékosok több mint 2,7 milliárd órát töltöttek a Battle Royale-anyaggal, és több mint 130 millió csirkét tömtek magukba a karakterek. A Valve platformján egyidejűleg 3,1 millió felhasználó múlatta az idejét a játékkal csúcsidőben.

A legkedveltebb fegyver az M416-os, míg UAZ-zal szeretnek a legtöbbet utazni a játékosok. A megjelenés óta 2,3 milliárd care-csomagot szállítottak le.

Január végén 4 milliós játékosbázissal tetőzött a PUBG Xbox One-on. Február 20-tól egyébként egy új konzolcsomag érkezik a játékkal, amely egy 1 TB-os Xbox One S-t és a játék letöltőkódját tartalmazza 299,99 dollár fejében.

48.
Yanez
Amikor kiadták a két BETA konzolt nem volt gond, most pedig a PUBG miatt sírtok? 8P
47.
Tuco
#46: Egyébként sztem.a sony is kiadta volna ha nem lenne ms exclusive amekkora PUBG őrület van mostanság.
Mondjuk ez nem mentség az ms-nek de ezek a cégek már sokszor bizonyitották,hogy a profit érdekében bármire képesek.
46.
PaprikaJancsi
#43: Szerintem nincs vele baj, korrekt. Szerinted van vele baj, nem korrekt. A tiéd rendes vélemény, az enyém szépítgetés. Mond már el, hogy ebben mi a logika. Ha valakinek nem az a véleménye mint neked, akkor az szépítget ? Minek hozzak hasonló példát, az hogy nem szokás, az mióta jelenti azt, hogy nem is szabad. Kiadták, mindent ráírtak amit kell, és kész. Nem kell ezt túl ragozni.
44.
Tuco
#42: Igen akkor is leírtam volna!
Akik itt ismernek a fórumon azok tudják,hogy nem vagyok elfogult és a sony is megkapja tőem ha megérdemli. Pont a múltkor kérdezett rá erre privátban solomon,hogy mi volt az összezördülésem martinnal a psc-n. Mert ott is leirtam a véleményem a no man's sky-al kapcsolatban.
43.
delphijos
#40: "Igen, nem kell szépítgetni"

Valahogy úgy tűnik mégis ezt csinálod. Egy BETA szoftvert nem szokás boltban árulni, ez minden csak nem "korrekt". Mondjál már hasonlóra példát...

A Sony már azért pénzéhséggel lett vádolva mert ki mertek jönni egy módosított VR szemüveggel....
42.
PaprikaJancsi
#41: Azért kíváncsi lennék, hogy ha a Sony csinálta volna ezt, akkor is leírtad volna azt a hülyeséget, hogy nincs ráírva a dobozra, és hogy ez így nem korrekt...
41.
Tuco
#40: Azért kiváncsi lennék,hogy ha a sony csinálta volna ezt akkor is ez lenne-e a véleményed....
40.
PaprikaJancsi
#39: Igen, nem kell szépítgetni. Az MS korrekt mód mindent rá írt (többször is). Az, hogy ez valakinek nem tetszik az egy szubjektív dolog.
39.
delphijos
#36: Most tényleg komolyan, nem foglalkozom a továbbiakban a dologgal, de ne magyarázd már meg nekem hogy bemész a boltba, és gondolnod kéne arra hogy egy játék BETA. És hogy utána nézz mit jelent a - ha laikusként olvasnám - megtévesztő "Game Preview Edition" elnevezés. Az van hogy még EZEN AZ ÁRON is meg akarják lovagolni a PUBG népszerűségét. Kár ezt szépítgetni. Ezt igenis az MS-nek lehet felróni. Egy nem végleges játékot konzolra, BOLTBAN árulni nem túl elegáns. Szerintem.
38.
PaprikaJancsi
#36: De szerintem még lehet, hogy részletezve is van a dobozon. Erre most már annyira nem emlékszem.
37.
PaprikaJancsi
#31: Ezt a „csillió multiplatform cím eladja a konzolt” részre írtam. Ennek nem volt köze a early, preview dolgohoz.
36.
PaprikaJancsi
#29: Utána kell nézni a dolgoknak, ennyi, ezt nehogy már az MS-nek rójuk fel könyörgöm.
31.
delphijos
#24: Ez is hogy jön ide? Nem az a bajom hogy miért népszerű játékkal adják a konzolt...
Ha a BETA Call of Duty WWII-vel adták volna, ugyanúgy nem értenék vele egyet.
29.
delphijos
#22: "de ott az Early Access mint kibújó"

Bocs, de én azt mondom, hogy digitálisan aki Early Acces-ben vásárol, az azért tudja mit vesz. De egy LEMEZES, vagy BUNDLE kiadás azért egész más. A "Game Preview Edition" is elég hogyismondjam.. elnevezés, aki boltban vásárol ( akár ajándékba veszi ) , közel sem biztos hogy sok emberenek ebből leesik neki hogy ez egy BETA állapotú játék.
28.
delphijos
#20: A No Man Sky egész más tészta. Teljesen más lett a game mint amit ígértek, az csak szimplán ROSSZ játék volt. Amúgy kapta is az ívet a Sony, pedig ez nem az ő játékuk volt, csak besegítettek amikor a HG-nek gondjai lettek ( azt remélték hogy valami jó cucc lesz, de biztos megbánták a végén ).
27.
PaprikaJancsi
#26: -tudom három a magyar igazság (ott maradt véletlenül)
26.
PaprikaJancsi
#25: Hatalmas betűkkel van ráírva a cím alá, hogy Game Preview-ban van a játék. Sőt alulra jobb oldalt, még egyszer le van írva. Tudom három a magyar igazság, és ez csak a doboz eleje, de biztos vagyok, hogy a hátuljára is rá van írva. Kicsit utána kéne nézni a dolgoknak. ;)
25.
Tuco
A PUBG- gépcsomagon sehol sincs feltüntetve,hogy a játék early access. Szóval egy gyanútlan vásárló a gépcsomag vásárlás után csak otthon fogja észrevenni,hogy a játék nem tökéletes. Szóval ezt akárhogy csűrjük-csavarjuk ez úgyanúgy nem korrekt hozzáállás ahogy a sonyé se volt az a no man's sky esetében.
24.
PaprikaJancsi
#17: Igen, a multiplatform címek is nagyon fontosak egy konzol eladásainál. Ezt mindkét cégnél jól látni. Viszont a cégek azzal, adják el a konzoljukat, ami népszerű. A PUBG marha népszerű, ezért is árulják vele az Xbox-okat.
Sony sem hülye, ősszel nem Knack 2-vel egybecsomagolt konzolt dobott ki, hanem Call of Duty WWII-vel. Mert ő is azzal reklámozza a gépét, ami népszerű. Ennyire egyszerű, nincs semmi szemellenző, szimplán bele kell gondolni a dolgokba.
23.
PaprikaJancsi
#17: Egy PUBG-t meg egy God of War-hoz hasonlítani nettó baromság. A PUBG divat játék, tökmindegy milyen, hogy fut...stb.. mert veszik, mert ez a menő. A Sony nem hülye, hogy kiadjon egy God of War játékot félkész állapotban, mert nem egy olyan játék, ahol ez eljátszható...és rohadtul nem lett volna pénzéhes japánozás, mert egy ilyen lépéssel marha sok vásárlót vesztettek volna el. Elég mondjuk körbenézni, hogy milyen játékok vannak/voltak early access-ben...PUBG, DayZ, Subnautica, The Forest, Astroneer...stb...és nyugi, nem fogsz találni komoly sztori orientált AAA címeket közötte. Vagyis nem pénzéhesek, hanem hülyék lennének.
22.
PaprikaJancsi
Nem értek egyet. Ez egy early access játék, ami nem valami patika állapotban jelent meg, optimalizálatlan volt. Ennyi, de ott az Early Access mint kibújó, az már más dolog, hogy személy szerint elítélem. Viszont azt kaptad, amiért fizettél, csak még nincs teljesen kész, amit az ember vállal, ha vesz egy Early Access címet. Vagyis aki emiatt szarozza az MS-t, hogy az early access cím miért nem tökéletes, az először is gondolkozzon el, hogy mi mit jelent.
A No Man Sky az más, ott baromira nem azt kaptad, amiért fizettél, de ebbe most nem mennék bele.
21.
Tuco
#20: Ebben is van valami! Voltak is japán g.ecik! Hozzátenném teljesen jogosan!
Igazat adok delphijosnak mert néhény ember baromira szemellenzősen látja a dolgokat. És nem csak a sonysok!
20.
zozo76hun
#17: ez mar megjatszotta a NO MAN'S SKY-al. igaz, hivatalosan nem early access volt, valosagban viszont... :)
19.
Yanez
#17: Pontosan ez jutott eszembe lol! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...