Nintendo Gold-pontokkal is fizethetünk Switch-en

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A My Nintendo-tagok hamarosan különféle tartalmakra is beválthatják aranypontjaikat Switch-en. A kiotói vállalat bejelentette, hogy a jövő hónapban változásokat hoz a jutalmazási rendszer, azaz végre játékokat is vehetünk belőlük.

Hamarosan a régóta gyűjtögetett My Nintendo Gold-pontjainkat játékok vásárlására is beválthatjuk Switch-en. Március elejétől az eShopban való fizetésnél kiválaszthatjuk, hogy mennyi Gold-pontot használnánk fel játékokra és DLC-kre, amelyek így olcsóbbak lesznek.

A My Nintendo program kétféle pontot tartalmaz: Gold- és Platinum-pontokat. A tagok bizonyos korábbi "küldetésekért" kaphattak különféle érméket, például ha hetente beléptek az eShopba, vagy digitálisan vásároltak 3DS-es vagy Wii U-s címeket. Pontokat szerezhetünk dobozos Switch-játékok vásárlásával, noha a jutalom ez esetben kevesebb, mint a letölthető címeknél.

Márciustól a megszerezhető Gold-pontok mennyisége is változni fog. Öt pontot kapunk minden elköltött 1 dollár után, míg egy beváltott Gold-pont 0,01 dollárral csökkenti a kívánt játék vagy DLC árát. Nem tűnik soknak, de ha veszel egy 60 dolláros címet az eShopban, akkor 300 pont üti a markodat, amely a következő vásárlásnál 3 dollár kedvezményt ad.

Az új jutalmazási rendszerről bővebben is olvashatsz a My Nintendo honlapján.

2.
2.
Zsolesz09
nemtudom hogykel letölteni elmongyavalaki
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...