R6: Siege - traileren az Outbreak háttérsztorija

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 10.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan egy különleges kooperatív eseménysor veszi kezdetét a Rainbow Six: Siege-ben. A zombimód helyi megfelelőjéről, az Outbreakről van szó, és a legújabb filmes előzetesben a háttérsztoriól tudhatsz meg többet.

Az új-mexikói Truth or Consequences városát karantén alá vonja a hadsereg. Egy ismeretlen eredetű fertőzés szabadult a vidékre, amikor egy régi szovjet űrkapszulát felnyitottak. Az Apex parazita szépen megbetegítette az embereket, akik aztán roppant agresszívekké és falánkakká váltak. Csapatunkkal a helyszínre érkezünk, hogy rendet tegyünk.

Az Outbreak egy vadonatúj, háromfős kooperatív mód a Rainbow Six: Siege harmadik szezonjában. Többféle zombiszerű ellenséggel csapunk össze: valamelyik ellen csak a lopakodás jöhet szóba, mások képesek felrobbantani magukat vagy éppen tüskéket eregetnek magukból. A legdurvább példány még a villanógránáttal szemben is immúnis.

A legújabb előzetes a március 6-án startoló Outbreak háttérsztoriját meséli el - az első CG-videót itt találod. Az event egészen április 3-ig tart majd.

1.
1.
Blazkowicz
Hitelesebb lenne így: "A Lag parazita szépen megbetegítette az embereket, akik aztán roppant agresszívekké, falánkakká és akadozottá váltak. Elsődleges célunk, hogy barátainkkal össze csatlakozzunk, ha ez a sokadik próbálkozásra sikerült és még senki nem unta meg a játékot, akkor az így alakított csapatunkkal a helyszínre érkezünk, hogy rendet tegyünk az időnként akaratlanul is teleportáló mutánsok közt."
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...