Egress - a Dark Souls és a Battle Royale keveréke

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Fazan Games két, egymástól homlokegyenest eltérő műfajt mixel az Egressben. Egy RPG-Battle Royale hibridről van szó, amely a viktoriánus korszakban játszódik, mindezt pedig nyakon öntötték Lovecraft mitológiájával is.

Az Egress nem titkoltan a Dark Souls harcait és többszintes pályatervezését ötvözi a Battle Royale stílussal. Magyarán itt is a PvP dominál, ahol egyedül vagy csapatba verődve kell eldönteni, hogy ki marad talpon a csata legvégén.

A játék egy alternatív univerzumban játszódik, amely a viktoriánus korszakra, a lovecrafti misztikumra és a retrowave stílusra épül. A játékosok keresztül-kasul bejárhatják az utcákat, házakat és csatornaalagutakat. Mindegyik karakter egyedi képességekkel és fegyverekkel rendelkezik. A siker a közelharci és távolsági támadásokon, a kitérésen, az adott felszerelésünkön, valamint a képességek kombinációján múlik - mindenkinek vannak erősségei és gyengeségei, igazi hardcore harcrendszerről van szó tehát. 

Az Egress 2018 folyamán érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A közelgő zárt bétatesztre már lehet jelentkezni.

14.
14.
Shannaro
#12: Csillaghalmaz? :thinking: Bár ez a videó tényleg nem túl biztató...
13.
13.
Thor Vath
#11: A büszke tényleg fura. Melyik tájegység? Errefelé a köszméte is dívik :)
12.
12.
markoci555
attól hogy mixeled a sok jó dolgot, egy oltári nagy ***halmaz is kijöhet...
11.
11.
GAMEROD
#5: Piszkét már hallottam de büszkét még sehol.
8.
8.
KENKILL
Hát ez nem tom minek a keveréke de leginkább a tegnapi székelésem végtermékére emlékeztet, főleg az a gameplay a végén.
7.
7.
Necreon
Felejtsük már el hogy mindent aminek halovány köze is van a Dark Souls-hoz, ahhoz hasonlítunk. Clunky, lassú harc amiben minden mozdulat egy döntés, minden döntés következménnyel jár? Oké. De ennyi. E között, meg a souslike műfaj között még egy grand kanyonnyi távolság van.
6.
6.
Cooper911
#2: Ez még csak a kezdet. A passziánszhoz és az aknakeresőhöz is jön a Battle Royal mode.
5.
5.
hedzsooo
#4: Ja, jó is a büszke. :-)
4.
4.
Cooper911
3.
3.
Shannaro
Bocs, nem sikerült megértenem: akkor most a PvP dominál, de van PvE (ergo olyan mint a Hunt: Showdown), vagy nincsenek NPC-k és akkor nem értem honnan jön a Dark Souls hasonlítás, meg a "dominál" kifejezés (ebben az esetben inkább akkor For Honor)?
2.
2.
Mortis
ezaz, végre valaki csinál egy Battle Royal-t. olyan régen vártam rá, már azt hittem kihalt, hisz a héten csak hármat jelentettek be.
1.
1.
Adamknight
A leírás alapján ez nagyon jól hangzik. Az eddigi battle royale-okat pont azért nem szeretem annyira, mert nem vagyok odáig a shooterekért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...