Hat játékát költözteti Switch-re a tinyBuild

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy rövid stream keretei között jelentette be a tinyBuild, hogy hat játékát költözteti majd át hamarosan a Nintendo Switch-re. Többek között a Hello Neighbor és a Party Hard is tiszteletét teszi a hibridkonzolon.

A teljes streamet itt tudjátok végignézni, mi pedig alább soroljuk fel, illetve mutatjuk be az érintett játékokat.

The Final Station

A The Final Station egy posztapokaliptikus világban játszódik, hősünk pedig egy vonaton utazza körbe azt. A cél az, hogy állomásról állomásra haladva jussunk el a vonal végéig, miközben kiderítjük, hogy mi történhetett. A játék egyébként 2016-ban jelent meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, a februárban érkező Switch-verzió pedig 15 dollárt kóstál és a The Final Traitor DLC-t is tartalmazni fogja.

Clustertruck

Ennél kevés szürreálisabb játékkal találkoztál: több száz kamion halad az ismeretlenbe, és nem elég, hogy mindenféle akadály nehezíti a dolgukat, még a sofőrök sem túl ügyesek. Mielőtt félreértenéd, te véletlenül sem versenyezni fogsz, a célod az, hogy kamionról kamionra ugrálva végigjuss a pályákon. A Clustertruck szintén elérhető PC-n, PS4-en és Xbox One-on, a Switch-verzió márciusban érkezik és 15 dollárt kóstál majd.

Punch Club

Bokszolószimulátor, ahol nemcsak az a feladatunk, hogy gyúrjunk és meccseket nyerjünk, azt is ki kell derítenünk, hogy ki ölte meg az apánkat. A Punch Club PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, mobilokra és 3DS-re érhető el jelenleg, a The Dark Fist DLC-vel együtt 15 dollárt kell érte fizetnünk Switch-en, amikor megjelenik májusban.

Party Hard

Hősünk nem igazán tűri jól, hogy hajnali 3-kor buliznak a szomszédban, ezért úgy dönt, véget vet a szórakozásnak - és mindenkit megöl. A játékban a Hitmanhez hasonlóan szabad kezet kapunk a feladatunk teljesítésében, és egy sor különböző módszerrel végezhetünk áldozatainkkal. A Party Hard PC-re, PS4-re és Xbox One-ra kapható jelenleg, de mobilokra is elkészül majd. A Switch-változatot nyárra ígérik, és 15 dollárt fog kóstálni.

Streets of Rogue

A Streets of Rogue előzetese alapján az az érzésünk, hogy a fejlesztők mindenből bele szerettek volna tenni egy kicsit a játékba, a lényeg viszont nagyjából az, hogy daráljunk le mindenkit, aki szembejön. A cím a Steam Early Access programjában érhető még csak el, egyébként PS4-re és Xbox One-ra is készül. A premier idén várható, a játék 15 dollárba fog kerülni.

Hello Neighbor

Hello Neighbor nem sikerült éppen túl jól, azonban úgy tűnik, a készítők adnak neki egy esélyt más platformokon is. A játék PC-re és Xbox One-ra érhető el jelenleg, azonban készül a PS4-es és a Switch-verzió is. A felhozatal legdrágább darabjáról van szó egyébként, 40 dollárt kérnek majd érte, ha megjelenik idén - ezért cserébe minden jövőbeli tartalom ingyenes lesz hozzá.

7.
7.
XuChi
#6: ...jajjj olyan vagy. Ezzel tudsz a metron is jàtszani!
6.
6.
zozo76hun
#5: marmint a hello neighbor
5.
5.
zozo76hun
ja, nem! a valutavalto szerint 40 dollar az 10168 Ft, az xbox live-n meg 6000 Ft. akkor ez failed... :)
4.
4.
zozo76hun
#3: azert mondom hogy joaron
3.
3.
#2: Olvasd el a hírt, 40 dolcsi a Hello Neighbor, a többit meg 15-re lőtték be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...