Hello Neighbor PC, XBOXONE

Betörhetünk a szomszéd kurafi házába, hogy ott sötét titkok után kutassunk. Persze a fickó idő előtt megjelenik.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem hoz meglepetést július utolsó hete sem: ezúttal sem leszünk elárasztva játékmegjelenésekkel, igaz, az ínyenceknek lesz miből válogatniuk a következő napokban is.

Frissítve: Regény a Hello Neighbor előzményeivel

Habár a tinyBuild játéka nem sikerült éppen a legjobban, a készítők kiállnak mellette, és a még fejlesztés alatt álló portok mellett egy előzményregényt is kiadnak szeptemberben.

Hat játékát költözteti Switch-re a tinyBuild

Egy rövid stream keretei között jelentette be a tinyBuild, hogy hat játékát költözteti majd át hamarosan a Nintendo Switch-re. Többek között a Hello Neighbor és a Party Hard is tiszteletét teszi a hibridkonzolon.

Hello Neighbor - Switch-re és PS4-re is?

Ugyan a Hello Neighbor nem hagyott bennünk maradandó élményeket, úgy néz ki, a Dynamic Pixel csapata Nintendo Switch-re és PlayStation 4-re is elhozza a lopakodós címet. Legalábbis a korhatár-besorolásért felelős hivatal szerint.

Hello Neighbor teszt

Sikítás és dulakodás hangjai szűrődnek át a szomszédból. Az ablakhoz sietsz, de mire odaérsz, csak egy férfit látsz, aki épp becsapja a pinceajtót, majd lakatot tesz rá. Aztán hirtelen megfordul. És egyenesen rád néz.

Hello Neighbor - holnap indul a szomszédolás

A Dynamic Pixels csapata több év fárasztó munka után holnap végre kiadja a Hello Neighbor végleges verzióját. Az első alfaverzió még 2015-ben látta meg a napvilágot, azóta rengeteget fejlődött a program.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a kiadók már ledobták az atombombáikat, az év utolsó hetei is tartogatnak izgalmas játékmegjelenéseket. Természetesen ezúttal is összeszedtük a következő hét nap termését.

Hello Neighbor - trailer halloweenre

Idén télen újabb rémisztő kalanddal lehetünk gazdagabbak, amikor is a szomszédunk házában tett kirándulás rémálommá válik. Igen, a Hello Neighborról van szó, amely most újabb félelmetes trailert kapott.

Hello Neighbor - van itthon valaki?

Zajlik az idei PAX West, ahol az IGN az Alien: Isolation hangulatát megidéző Hello Neighborral is futott egy negyedórás próbakört. A szomszéd ugyan nem egy xenomorf, de így is eléggé ijesztő.

GC 2017: Xboxos indie körkép

Negyedik évfordulóját ünnepli az ID@Xbox program, ennek apropóján egy új videó látott napvilágot, amely a közeljövő független fejlesztéseire koncentrál - 14 cím került bele a kalapba.