Hello Neighbor PC, XBOXONE

Betörhetünk a szomszéd kurafi házába, hogy ott sötét titkok után kutassunk. Persze a fickó idő előtt megjelenik.

Milyen bejelentéseket hozott a mai Stadia Connect?

Az este folyamán levetítették a Stadia Connect következő adását, amely elsősorban arra fókuszált, hogy milyen játékok érkeznek majd a Google platformjára a közeljövőben. Emellett egy új funkciót is kaptak a felhasználók.

Íme, a PlayStation Now júliusi kínálata

Menetrendszerűen megosztotta a Sony, hogy melyik játékokkal bővíti a PlayStation Now kínálatát ebben a hónapban. Lesz itt bujkálás a szomszéd elől, nagyobbnál nagyobb pofonok és hackerkedés is.

Frissítve: Megérkezett a karácsony az Epic Store-ba

A Holiday Sale 2019 című akció keretében nem csak óriási leárazások, hanem még egy 10 dolláros kupon is üti a játékosok markát. Ha pedig ez még nem volna elég a boldogsághoz, az ünnepi szezonban naponta kapunk ingyen játékot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nagy megjelenésből érezhetően kevesebb van, még ezekre a napokra is készülnek újdonságokkal a kiadók és fejlesztőcsapatok. Különösen a megkésett portokra lesz érdemes odafigyelnünk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem hoz meglepetést július utolsó hete sem: ezúttal sem leszünk elárasztva játékmegjelenésekkel, igaz, az ínyenceknek lesz miből válogatniuk a következő napokban is.

Frissítve: Regény a Hello Neighbor előzményeivel

Habár a tinyBuild játéka nem sikerült éppen a legjobban, a készítők kiállnak mellette, és a még fejlesztés alatt álló portok mellett egy előzményregényt is kiadnak szeptemberben.

Hat játékát költözteti Switch-re a tinyBuild

Egy rövid stream keretei között jelentette be a tinyBuild, hogy hat játékát költözteti majd át hamarosan a Nintendo Switch-re. Többek között a Hello Neighbor és a Party Hard is tiszteletét teszi a hibridkonzolon.

Hello Neighbor - Switch-re és PS4-re is?

Ugyan a Hello Neighbor nem hagyott bennünk maradandó élményeket, úgy néz ki, a Dynamic Pixel csapata Nintendo Switch-re és PlayStation 4-re is elhozza a lopakodós címet. Legalábbis a korhatár-besorolásért felelős hivatal szerint.

Hello Neighbor teszt

Sikítás és dulakodás hangjai szűrődnek át a szomszédból. Az ablakhoz sietsz, de mire odaérsz, csak egy férfit látsz, aki épp becsapja a pinceajtót, majd lakatot tesz rá. Aztán hirtelen megfordul. És egyenesen rád néz.

Hello Neighbor - holnap indul a szomszédolás

A Dynamic Pixels csapata több év fárasztó munka után holnap végre kiadja a Hello Neighbor végleges verzióját. Az első alfaverzió még 2015-ben látta meg a napvilágot, azóta rengeteget fejlődött a program.