Magyar fejlesztőktől érkezik a Warriorb

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy többnyire magyarokból álló indie fejlesztőcsapat, a Not Yet fejleszti a Warriorbot, amely egy ügyességre és fejtörőkre alapozó platformer lesz, egy csipet szerepjátékos elemmel nyakon öntve.

A Warriorb főhőse egy nagy hatalmú szellem, aki pechére labdatestben ragad: hogy visszaszerezze régi formáját, alkut köt idézőjével, így a csapdák, ellenfelek és fejtörők sokasága ellenére küldetésre indul, miközben a baljós képet festő, de humort sem nélkülöző világ lassacskán szétesik körülötte.

A többnyire magyar fejlesztőkből álló Not Yet munkája egyelőre kizárólag PC-re készül, az első trailert feljebb láthatjátok belőle. A platformer egy kevés szerepjátékos elemet is kapott, különböző eszközöket, fegyvereket és ruhákat gyűjthetünk össze utunk során, és kereskedőkkel is találkozunk majd. Néhány NPC-vel szóba elegyedhetünk, hogy megbeszéljük a világ nagy dolgait, és érdekes apróságokra derítsünk fényt vele kapcsolatban.

9.
9.
Most viccet félretéve annak ellenér hogy magyar game, nem tünik brutál kakinak, csak azt nem tudom, hogy ki fog vele majd játszani.
8.
8.
#4: Ja mobilra játéknak nem lenne roszz.
Meg gépesnek is még türhető lenne.....ingyen.
5.
5.
Yanez
#4: Különösen szódás whiskyvel.
4.
4.
coderman
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...