Need for Speed: Payback - indul az online bandázás

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 13.
  • Letöltés
Link másolása
Ma érkezik a Need for Speed: Payback legújabb frissítése, amely egyebek mellett az Alldrive: Hangout játékmódot is élesíti. Ez lehetővé teszi, hogy a barátainkkal együtt autózhassunk szabadon a városban.

Mától válik letölthetővé az a frissítés a Need for Speed: Paybackhez, amely élesíti az év elején beígért Alldrive: Hangout módot. Az új játékfajtát rengeteg rajongó kérte a fejlesztőktől, és nem kínál mást, mint egy kis kötetlen bandázási lehetőséget a barátokkal. Ez azt jelenti, hogy Fortune Valley utcáit a haverokkal együtt is felfedezhetjük, lőhetünk néhány fotót, és így tovább.

A frissítés más újdonságokat is tartogat. Érdemes kiemelni az új Catch-up pakkok érkezését, amelyek lehetővé teszik, hogy felgyorsítsuk az autóink fejlődését. A csomagok 6., 11. és 16. szintű kiszerelésben érhetők majd el, és akkor válnak megvásárolhatóvá, ha elértünk bizonyos fejezeteket a kampányban. A kiegészítők rendre 71400, 131000 és 180000 játékbeli pénzbe kerülnek.

Végül új kiegészítőket is kapunk a verdáinkhoz, valamint a fotómódot is megbuherálták a Ghost Games srácai: a legfontosabb változtatás talán, hogy messzebbről lőhetünk képeket, mint korábban.

1.
1.
Anti4730
Eddig is lehetett bandazni, annyi, hogy versenyek elott nem kellett megnyomni a ready-t es lehetett menni akárhová.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...