Call of Cthulhu - Edward Pierce nyomozni indul

  • Írta: Shifty
  • 2018. február 15.
  • Videó
Link másolása
Továbbra is meglehetősen nagy a csend a Cyanide és a Focus Home Interactive Call of Cthulhu-kalandjátéka körül, de most végre megtekinthető az első gameplay videó, ami rövid kóstolót ad abból, mi vár majd ránk.

Az új Call of Cthulhu főhőse, egy Edward Pierce nevű magándetektív, aki egy híres művész és családja rejtélyes halála után nyomoz, méghozzá a Boston közelében található Darkwater Islanden. Ugyan Pierce mindig is megbízott ösztöneiben, de amikor rejtélyes körülmények között testek tűnnek el és furcsa események egész sora kíséri nyomozását, ráeszmél, hogy valami nagyon misztikus dologba nyúlt bele.

Tavaly még úgy volt, hogy év végére elkészül a játék, de szeptemberben a kiadó megerősítette, elhalasztják a premiert és majd csak idén jelenik meg a kaland. Akkor azt ígérték, minél előbb bejelentik majd a premier végleges időpontját, amiről azonban azóta sincs információnk.

Az új Call of Cthulhu PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.

Update! Azóta a videót eltávolították a YouTube-ról.

6.
6.
gorbesz
https://youtu.be/3AiAWMW3cow
5.
5.
kirschakos
4.
4.
Rakottkrumpli
#3: Dehogy kellene olyannak lennie...
3.
3.
user101
Hát ez is roppant mód rétegjáték lesz. Sajnos... mert a hangulat és a settings az nagyon megvan, de ennek egy ilyen Bioshock vagy Dishonored szerű nyomozós, lopakodós kalandnak kellene lennie. Így biztos sokan ki fogják hagyni...
2.
2.
Mortis
hát, én a Cyanide-tól tényleg nem várok semmi maradéktalant. az utóbbi ÖT-HAT játékuk is csak legjobb esetben közepes volt. ilyen stílusú cuccot még nem csináltak, ezért kicsit bizakodom, de a lehető legminimálisabban.
1.
1.
crytek
Frankó kis nyomozós cucc szeretjük az ilyet jöhet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...