Az év végén jön a Farming Simulator 19

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Tavaly a hordozható változatok voltak soron, idén azonban újra a nagygépes Farming Simulator kerül terítékre. A folytatás még látványosabb grafikával operál majd, és a megjelenéskor három világnak örülhetünk.

A Giants Software és a Focus Home Interactive bejelentette, hogy 2018 végén landol a boltokban a Farming Simulator 19 PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en. A fejlesztők teljesen felújították a grafikus motort, eddig soha nem látott effekteknek örülhetnek a karosszék-farmerek.

A cél az, hogy farmerként egyre nagyobb és jövedelmezőbb gazdaságot hozzunk létre. Szólóban és többjátékos módban is nekiveselkedhetünk a növénytermesztésnek és az állattenyésztésnek. Ezúttal három világot kapunk - az biztos, hogy Dél-Amerika helyet kap a programban.

Természetesen új gazdálkodási tevékenységeknek örülhetünk, bővül a növények és haszonállatok listája, csakúgy, mint a mezőgazdasági gépek felhozatala. A bővebb részletekről a későbbiek során tájékoztatnak bennünket.

5.
5.
Aborg
#2: en inkabb a fizika fejlodesenk orulnek. Ezt osszehazasitani a Spintiressel.
2.
2.
ollie92
Nagyon kiváncs ivagyok fejlődnek e valamit, vagy továbbra is csak moddolják az FS15-t, kitolnak egy új mapot és mehet a boltokba ? FS17 borzalmas csalódás, sima FS15 pár moddal és több géppel...semmi, 0% grafikai fejlődés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...