Farming Simulator 19 PC, PS4, XBOXONE

Átdolgozott grafikus motorral és még több lehetőséggel kecsegtet a Farming Simulator 19.
Típus:

Ingyenesen tölthető a Farming Simulator 19

Megérkezett az Epic Games Store legfrissebb ajándéka, ezúttal a Farming Simulator 19-et tölthetitek le ingyen egy teljes héten át - a játékot ráadásul magyar felirattal élvezhetitek majd.

Farmerkedésről szól az Epic következő ajándéka

A tegnapi naptól kezdve egy hétig ingyen tölthetjük a műfaji határokat ízlésesen feszegető The Bridge című platformer játékot az Epic Games Store felületéről. Az igazán nagy durranás azonban jövő héten jön.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elérkeztünk a 2019-es év egyik legizgalmasabb hetéhez, már ami a megjelenéseket illeti, pénteken ugyanis ledobják a videojátékos atomot: egy napon érkezik az idei Call of Duty, a The Outer Worlds és a MediEvil is.

Farming Simulator 19 - bevezetés a versenybe

Egy ideje mindenki számára elérhetővé vált a Farming Simulator League Tournament DLC, mely némi kompetitív mókával egészíti ki a népszerű farmos alkotást. Zúgjanak a traktorok, szántsanak az ekék, irány a bajnokság!

Szárnyalnak a Focus Home Interactive játékai

Megérkezett a francia kiadó előző évi pénzügyi beszámolója, amely alapján 20 százalékkal lépték túl az előzetes becsléseket, ezzel együtt pedig rekordévet zártak. A legsikeresebb címük egyébként a Farming Simulator 19 lett.

Kétmilliónál jár a Farming Simulator 19

December óta újabb egymillió kópia talált gazdára a Farming Simulator 19-ből, azaz a virtuális földművelés és állattenyésztés még mindig kedvelt szórakozás a rajongók körében.

Hamarosan elindul a Farming Simulator League

A Giants Software egy nemrég kiadott közleményben erősítette meg, hogy idén elindítják a tíz állomásból álló Farming Simulator League-et. Az új eSport-esemény mögé olyan támogatók sorakoztak fel, mint az Intel vagy a Logitech.

Farming Simulator 19 - máris egymillió felett

A virtuális farmereknek nagyon bejött a Farming Simulator legfrissebb kiadása, azt ugyanis több mint 1 millió példányban kapkodták el alig 10 nap alatt. Ezzel a franchise legkelendőbb darabja lett.

Farming Simulator 19 teszt

Két év kihagyás után újabb epizóddal jelentkezik a Giants Software farmos szériája, mely ezúttal kutyákkal, lovakkal, John Deere-gépekkel és szebb grafikával próbál minden eddiginél több játékost a trágya és permetszer világába csábítani.

Brit toplista: csak a negyedik a Battlefield V

A dobozos eladások alapján kiábrándítóan rajtolt a Battlefield V, igaz, szinte mérget vehetünk arra, hogy a digitális példányokkal együtt már rózsásabb a helyzet. A brit toplistán ez most egy negyedik helyre volt elég.