Tavasszal érkezik a Shaq Fu folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 16.
  • Megjelenés
Link másolása
Az 1994-ben megjelent Shaq Fu a világ egyik legrosszabb játéka, tavasszal azonban mégis folytatást kap a Shaquille O’Neal főszereplésével készült beat 'em up. Csekkoljátok a friss látnivalókat!

A Saber Interactive és a Wired Productions pontosan tudja, hogy az 1994-ben megjelent eredeti a világ egyik legrosszabb játéka, rá is játszanak erre a Shaq Fu: A Legend Reborn marketingkampányában. A fejlesztők szerint a küldetésük az, hogy "helyreállítsák Shaquille O’Neal videojátékos örökségét".

Ha kimaradt volna: a Shaq Fu egy beat 'em up, amelynek az egykori kosárlabdázó a főszereplője. Az alapokba nem nyúltak bele túlzottan a srácok, ezúttal is az akció kapja a főszerepet, hősünkkel Hollywoodon kell átverekednünk magunkat, miközben mindenféle lény és celebritás ugrik a torkunknak. A harcban különféle kombók és fegyverek segítenek minket, és Shaq alteregói is velünk lesznek majd.


A Shaq Fu: A Legend Reborn tavasszal jelenik meg digitális és dobozos formában, PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switch-re is kapható lesz. A Switch-tulajok számára jó hír, hogy ingyen juthatnak hozzá a játékhoz, ha 2071. június 10. előtt megvásárolták az NBA Playgroundsot.

3.
3.
br1Koo
A harmadik képen az öregember az nem a GTA V Robotanimepicsás tv-műsorából van? o.O
1.
1.
Nothing
"helyreállítsák Shaquille O’Neal videojátékos örökségét".

HOGY MIT??? :D :D :D
Talán "ökörségét"...most komolyan, azt akarják bebizonyítani, hogy van lejjebb az eredetinél? A jelek szerint valóban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...