Átalakult a Steam kívánságlistája

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 16.
  • Hír
Link másolása
A hétvégén masszív leárazásokat tart a Steam a kínai újév apropóján, ezzel együtt pedig a kívánságlistát is átfazonírozták az üzemeltetők. A megújult felület informatívabb és átláthatóbb lett.

Február 19-ig tart a Steam legújabb akciósorozata, amit a kínai újév apropóján szervezett a Valve. Habár a leárazások csak egy hétvégén át élnek, a kínálatot nem érheti panasz, és biztosan találtok majd olyan ajánlatot, amelyik szimpatikus: a Fallout 4: Game of the Year Edition például 36 dollárba, az Overcooked 5,77 dollárba, az ARK: Survival Evolved 20 dollárba, a Rocket League 12 dollárba, míg a Planet Coaster 11,24 dollárba kerül most.

Az üzemeltetők egyúttal a Steam kívánságlistáját is átalakították. Új szűrők mentén kereshetünk a listánkra elmentett játékok között, így szűkíthetünk a termék típusára, a támogatott operációs rendszerekre, az árkategóriákra és akár arra is, hogy akciós-e az áhított játék. Emellett maguk a megjelenített adatlapok is informatívabbak, láthatjuk az értékeléseket és címkéket, illetve ha az adott játékból csak egy kiadás érhető el, helyben a kosarunkba pakolhatjuk.

5.
5.
markoci555
#4: hát igen, nem tudom mi folyik valve-nál...
4.
4.
crytek
Azért az a nemsemmi, hogy ezer évet kellett várni, hogy legyen szűrő a wishlistben.
3.
3.
vmiki88
Amúgy k***a jó lett, szexis.
2.
2.
vmiki88
#1: Attól, hogy valami még jól működik, még nem jelenti azt, hogy nem lehet rajta fejleszti nagypapi.
1.
1.
Extol
Jó volt az előző is, de mindegy
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...